Δήμος Κω: Η αλήθεια για το έργο των Κόμβων της Αιγιαλός

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Δήμος Κω

Η αλήθεια για το έργο των Κόμβων της ¨Αιγιαλός¨, και για το συντριβάνι των δελφινιών, που ευτυχώς προλάβαμε και δεν κατεδάφισαν!!!

Όπως συνηθίζει η Δύναμη Αλλαγής, παραποιεί βάναυσα την αλήθεια, για να δημιουργεί πρόσκαιρες εντυπώσεις.

Η αλήθεια: Το έργο, εκτελείται από την Αιγιαλός.

Λόγω παράλειψης στην μελέτη που εκπονήθηκε επί Γ. Κυρίτση, δεν συμπεριλήφθηκαν στον προϋπολογισμό του έργου που δημοπρατήθηκε, αν και ήταν σχεδιασμένοι, ο ποδηλατόδρομος από ΔΕΗ έως 3ο Δημοτικό, και ο ποδηλατόδρομος στην οδό Αβέρωφ από 2ο Δημοτικό έως οδό Πορφυρίου.

Δόθηκε εντολή όμως από τον Γ. Κυρίτση στην εταιρεία Αιγιαλός να κατασκευασθούν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί κατά πολύ το κόστος για την κατασκευάστρια εταιρεία, η οποία δεν μπορούσε πλέον να υλοποιήσει το υπόλοιπο έργο, κυρίως σε εργασίες σκυροδέματος.

Ποιο ήταν το υπόλοιπο του έργου που ευτυχώς δεν υλοποιήθηκε;

H κατεδάφιση των συντριβανιού των δελφινιών, και η μετατροπή του σε ένα κυκλικό κόμβο διαμέτρου 16 μέτρων, χωρίς τα δελφίνια!!!

Ευτυχώς για την πόλη, τους Δημότες, και τις χιλιάδες των επισκεπτών μας, αποφύγαμε τα χειρότερα.

Σε ότι αφορά την απένταξη του έργου, αυτή είναι μια τυπική διαδικασία που ακολουθείται μετά τη διάλυση της σύμβασης, την οποία αιτήθηκε η εταιρεία ΑΙΓΙΑΛΟΣ. Σημασία έχει ότι οι πολίτες δεν επιβαρύνονται οικονομικά.

Θα περιμέναμε έστω και τώρα από το Γ. Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής, να μη γίνονται υπερασπιστές της Αιγιαλός. Παλιές συνήθειες όμως, που φαίνεται ότι είναι αδύνατο να κοπούν.

Γραφείο Τύπου

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter