Δήμος Κω: συνεργασία με ΕΒΕΔ

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Δήμος Κω

Στα πλαίσια της συνεχούς και στενής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς του νησιού μας πραγματοποιήθηκε, σήμερα (Τετάρτη 04.04.2012) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Κω και των εκλεγμένων εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Τα θέματα που αναδείχθηκαν και προσδιορίστηκαν ως κοινοί τομείς δράσης αφορούσαν την συνεργασία για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, τα θέματα της συγκοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, τα προβλήματα στους χώρους άφιξης και αναχώρησης των επισκεπτών μας, ειδικά θέματα που αφορούν στην αρτιότερη προετοιμασία και παρουσία του νησιού κατά τη θερινή περίοδο καθώς και την εξέλιξη των θεμάτων που είχαν προσδιοριστεί σε προηγούμενες συναντήσεις και αφορούν στη συνεργασία των επαγγελματιών μας με στόχο οι προμήθειες από έργα να διαχέονται στην τοπική αγορά.

Παράλληλα έγινε ενημέρωση για την συνάντηση που είχαν το πρωί ο Δήμαρχος Κώστας Καΐσερλης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πρόεδρος του ΕΦΤ κ. Γιάννης Μπαλαλής και ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιώργος Χαλκιδιός, σχετικά με το πλαίσιο συνεργασίας και συμφωνίας για την απευθείας σύνδεση του νησιού μας με πτήσεις κατά τη χειμερινή περίοδο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter