Ο Δήμος Κω έχει διαχειριστική επάρκεια

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Δήμος Κω

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ο κ. Κυρίτσης. Το ψέμα 2η φύση του.

Ο κ. Κυρίτσης δεν εκπλήσσει κανέναν. Αντί να τοποθετηθεί επί της ουσίας για την πολύ φιλόδοξη πρόταση που υποβάλλει ο Δήμος για την ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση της πόλης μας, διαστρεβλώνει γεγονότα προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους συμπατριώτες μας. Η δύναμη της συνήθειας αποδεικνύεται εξαιρετικά ισχυρή.

Ας γνωρίζει λοιπόν ότι:

1. Απόλυτα έγκαιρα ο Δήμος προχώρησε στην κατάθεση του απαραίτητου φακέλου για τη διαχειριστική επάρκεια.
2. Μέχρι και τη δημοσίευση του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου μας ήμασταν υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τον παλαιό ΟΕΥ και ως εκ τούτου η τοποθέτηση του συγκεκριμένου υπαλλήλου ήταν απόλυτα εύστοχη και νόμιμη. Άλλωστε ο ίδιος υπάλληλος αποτελούσε και επιλογή του ίδιου του κ. Κυρίτση επί θητείας του.
3. Το ΦΕΚ (1092/Β/10.04.2012) του ΟΕΥ μας έχει ημερομηνία κυκλοφορίας 11.04.2012 και συμπίπτει με την ημερομηνία διάλυσης της Βουλής (Π.Δ.40/2012, ΦΕΚ 90 Α 11.04.2012) γεγονός που επιφέρει την άμεση εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν. 2527/1997 και απαγορεύει ρητά, όπως όφειλε να γνωρίζει ο κ. Κυρίτσης, την οποιαδήποτε υπηρεσιακή μεταβολή μέχρι και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.
4. Άλλωστε το έγγραφο της διαχειριστικής αρχής μιλάει απλά για επικαιροποίηση της διαχειριστικής επάρκειας. Συνήθως στην Ελληνική γλώσσα και δημόσια διοίκηση αλλά και διεθνώς, κ. Κυρίτση, επικαιροποιείς κάτι που έχεις.

Άρα ο Δήμος έχει διαχειριστική επάρκεια.

Συμπερασματικά, δύο πράγματα συμβαίνουν:

Ή πράγματι ο κ. Κυρίτσης δεν γνωρίζει όλα τα ανωτέρω άρα εκτίθεται ως μη ενημερωμένος, ή το πιθανότερο, γνωρίζει, και κατά την προσφιλή του τακτική λέει ψέματα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, αντί πυροτεχνημάτων, συνεχίζουμε να περιμένουμε την επί της ουσίας πολιτική του τοποθέτηση πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση των αστικών αναπλάσεων.

Κυρίως όμως, τον καλούμε να πάψει να βάζει στο στόχαστρο υπαλλήλους, προσφιλής επίσης τακτική της δικής του περιόδου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter