Επίσκεψη του Βρετανού Πρέσβη στην Κω και τη Ρόδο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Dr David Landsman

Επίσκεψη του Βρετανού Πρέσβη στην Κω και τη Ρόδο, 8 - 10 Αυγούστου

Ο Βρετανός Πρέσβης Δρ Ντέιβιντ Λάντσμαν θα βρίσκεται στην Κω και τη Ρόδο (8, 9 και 10 Αυγούστου) στα πλαίσια των επισκέψεών του στα Βρετανικά προξενεία ανά την Ελλάδα. Ο Πρέσβης και η Γενική Πρόξενος κα Μπέβερλι Λιούις, θα έχουν σειρά συναντήσεων με τις τοπικές αρχές των δύο νησιών και θα συζητήσουν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, με έμφαση σε θέματα τουρισμού και περιφερειακής ανάπτυξης.

Επίσης, ο Πρέσβης θα βρεθεί στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου για ένα ξεχωριστό απόγευμα με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, με πρόγραμμα δραστηριοτήτων που οργανώνουν επιχειρήσεις του νησιού, βρετανοί τουριστικοί πράκτορες και το Βρετανικό Προξενείο.

Η Βρετανική Πρεσβεία και το δίκτυο των βρετανικών προξενείων στην Ελλάδα συνεργάζονται στενά με τις ελληνικές αρχές και τους τοπικούς τουριστικούς φορείς σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τον αριθμό των περιπτώσεων όπου οι Βρετανοί τουρίστες αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Φέτος η εκστρατεία ενημέρωσης Holiday Hangover απευθύνεται συγκεκριμένα στους νεαρούς Βρετανούς τουρίστες.

Υλικό όπως αφίσες, βραχιόλια σιλικόνης, μπρελόκ, κάρτες και σουβέρ με τα μηνύματα της εκστρατείας χρησιμοποιούνται για να υπενθυμίσουν στους Βρετανούς ταξιδιώτες να προσέχουν και να περνούν καλά απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο αλλά και να υπολογίζουν τις συνέπειες της συμπεριφοράς τους. Το ενημερωτικό υλικό φέρει τα στοιχεία επικοινωνίας με τα κατά τόπους προξενεία και ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για την περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Η ενημερωτική εκστρατεία εντάσσεται στα πλαίσια της διαρκούς συνεργασίας της Πρεσβείας και των Προξενείων με τους εμπλεκόμενους φορείς, τις αρχές και τις τοπικές κοινωνίες, η οποία συνεχίζεται και πέραν της θερινής τουριστικής περιόδου, με συναντήσεις, ανταλλαγές εμπειριών και απόψεων και συλλογικό σχεδιασμό σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα Δρ. Ντέιβιντ Λάντσμαν θα έχει αύριο (9/8/2012) το πρωί και ώρα 11:30 στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Κω Κώστας Καΐσερλης.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter