Εγκαίνια του Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Απασχόλησης

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Δήμος Κω

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012* εγκαινιάζουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο για την ανάπτυξη του νησιού μας, στοχεύοντας για πρώτη φορά, με μία επιστημονικά άρτια δομή, στην ορθή εκμετάλλευση του πλούσιου ανθρώπινου δυναμικού του τόπου μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί σε κάθε έναν από εσάς που αφιερώσατε τους κόπους μιας ζωής για να παρέχετε την καλύτερη δυνατή μόρφωση στα παιδιά σας, αλλά και στον κάθε νέο και νέα κοιτάζοντάς τους στα μάτια, ο Δήμος της Κω θα μεριμνήσει με όλες του τις δυνάμεις για να μην ζήσουμε ξανά τα χρόνια της μετανάστευσης που εμείς οι παλαιότεροι θυμόμαστε πόσο πλήγωσαν τον τόπο μας.

Ως Δήμαρχος Κω έχω την τιμή να σας προσκαλέσω στα εγκαίνια του Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Απασχόλησης (ΚΕΠΑ) του Δήμου μας, που αποτελεί προπομπό του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Έρευνας και Τεχνολογίας και έχει ως αποκλειστικό στόχο μέσα από μία επιστημονικά τεκμηριωμένη έρευνα διάγνωσης αναγκών, να παρέμβει δραστικά στον χάρτη της ανεργίας και της απασχόλησης στο νησί μας.

Τα εγκαίνια του ΚΕΠΑ στο οποίο θα εδρεύει και η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ, για την προώθηση της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 και ώρα 19:30, στα γραφεία επί της οδού Κανάρη 57 έναντι παιδικής χαράς Πασσανικολάκη.

Παράλληλα στο ίδιο κτήριο μεταφέρεται και το ΚΕΠ της Δημοτικής Ενότητας Κω ώστε ο κάθε δημότης να έχει ταυτόχρονη πρόσβαση σε δύο ιδιαίτερα νευραλγικές υπηρεσίες του Δήμου μας.

Σας καλώ όλους και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες μας να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια για την οποία εργάζονται, εδώ και καιρό, αρκετοί νέοι άνθρωποι με μοναδικό γνώμονα να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στην κοινωνία μας.

Με εκτίμηση,

Κώστας Καΐσερλης
Δήμαρχος Κω

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 24 Αυγούστου και ώρα 19:30

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter