Δύναμη Αλλαγής: συνεχίζει τα σκανδαλώδη ψέματα ο κ. Καΐσερλης

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα


Δύναμη Αλλαγής

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ Ο Κ. ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ

Με ένα δελτίο τύπου, γεμάτο λάσπη, οι γνωστοί τύποι με τη «μεζούρα» στο χέρι, οι ίδιοι τύποι που μετρούσαν τα «λουλουδάκια της Ιπποκράτους» και κοστολογούσαν κάθε έργο της δημοτικής αρχής Κυρίτση, για να το απαξιώσουν και να γεμίσουν τον τόπο με λάσπη, συνεχίζουν την ίδια ελεεινή πρακτική που γνωρίζουν πολύ καλά.

Προσπαθώντας να καλύψουν τη δική του κακοδιαχείριση, την κατασπατάληση των χρημάτων των δημοτών, με τα χιλιάδες πεταμένα ευρώ σε ότι μπορεί να φανταστεί κανείς (από τις σημαίες του δημάρχου μέχρι τη χρηματοδότηση του γιού του μέσω των περίφημων συνεργατικών του), πριν ακόμα απαντήσουν στην ερώτηση, που από τις 16/8/2012 ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σιφάκης Ηλίας τους κατέθεσε, γιατί άφησαν να ρημάξει ένας πλήρης εξοπλισμός εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα, που τους έδινε το δικαίωμα να απολαμβάνουν ως άνθρωποι την παραλία και τη θάλασσα μας, ελεεινολογούν για ένα έργο που έγινε σύμφωνα με τους κανόνες και τους νόμους του κράτους.

Τους απαντούμε:

Το έργο: «Προμήθεια εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των λουομένων στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου» ήταν εγγεγραμμένο στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων του 2009 με αριθμό προμήθειας 7/07 και κωδικό χρηματοδότησης 15/7131.04.

Οι τεχνικές υπηρεσίες είχαν συντάξει μελέτη προμήθειας με αριθμό 7/2007 ύψους: 101.240,00 ευρώ συν 4954,69ευρώ απρόβλεπτα και ΦΠΑ 13.805,31ευρώ (σύνολο 120.000,00 ευρώ), με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Έγινε η προβλεπόμενη διακήρυξη και η δημοσίευση της σύμφωνα με το νόμο.

Στις 31/7/2009 έγινε ο διαγωνισμός και κατακυρώθηκε στο μειοδότη σύμφωνα με όσα προέβλεπε η μελέτη και η τεχνική περιγραφή.

Τη μελέτη, τον έλεγχο, το διαγωνισμό, την κατακύρωση (που έγινε με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή), και την παραλαβή έκαναν οι υπηρεσίες του δήμου, που είχαν την ευθύνη του συγκεκριμένου έργου, όπως και κάθε έργου.

Ας μη ψάχνουν λοιπόν οι συκοφάντες δικαιολογίες για την κακοδιαχείριση που ασκούν στο δήμο.

Τους καλούμε να δώσουν στη δημοσιότητα τον πλήρη φάκελο του έργου και να ζητήσουν συγνώμη, αν βέβαια έχουν το θάρρος.

Ταυτόχρονα τους λέμε πως οι τελευταίοι που έχουν δικαίωμα να μιλούν και να κρίνουν, είναι όλοι αυτοί για τους οποίους η κοινωνία βοά τόσο για την προσωπική τους διαχείριση, με ότι ασχολούνται στην προσωπική επαγγελματική τους ζωή, είναι αυτοί, οι ίδιοι, που δυστυχώς σήμερα διαχειρίζονται τα οικονομικά του δήμου και τις τύχες των δημοτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter