Έναρξη των εργασιών ανέγερσης του Παιδικού Σταθμού στο Ζηπάρι

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

Δήμος Κω

Υπογραφή σύμβασης και έναρξη των εργασιών ανέγερσης του Παιδικού Σταθμού στο Ζηπάρι.

Ο Δήμος μας, με μεθοδικότητα σοβαρότητα και τεκμηρίωση, κατάφερε τον Οκτώβριο του 2011 να εντάξει στο ΕΣΠΑ το έργο της ανέγερσης Παιδικού σταθμού στο Ζηπάρι, συνολικής δαπάνης 2.15 εκατομμυρίων Ευρώ.

Είναι ένα έργο πνοής που θα ανακουφίσει οικονομικά, σημαντικά μεγάλο αριθμό οικογενειών συμπατριωτών μας.

Με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που ακολούθησαν την ένταξη του παραπάνω έργου, υπεγράφη στις 05 Σεπτεμβρίου 2012 η σύμβαση κατασκευής του με την ανάδοχο εταιρεία.

Ο παιδικός σταθμός θα αποτελείται από ισόγειο 753,45τ.μ., υπόγειο 196,95τ.μ., εξώστες 30,55τ.μ. και μελλοντική πρόσβαση στο Α΄ όροφο

Θα είναι δυναμικότητας 95 παιδιών για ηλικίες από 2,5 χρονών μέχρι εγγραφής τους στο Δημοτικό σχολείο και θα έχει παροχή φαγητού.

Η σύμβαση περιλαμβάνει την κατασκευή του κτιρίου, τον πλήρη εξοπλισμό του, τη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του περιβάλλοντος χώρου, έτσι ώστε το κτίριο να παραδοθεί ολοκληρωμένο και έτοιμο προς λειτουργία.

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι οι εργασίες ξεκινούν τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου ανέρχεται σε 12 μήνες.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου θα δοθεί και σχετική συνέντευξη τύπου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter