Συμμετοχή των νησιών μας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Inwetex 2012

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

01

Στο πλαίσιο συμμετοχής των νησιών μας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Inwetex 2012, υλοποιήθηκαν παράλληλες δράσεις προσέγγισης της Ρωσικής αγοράς, από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού Κω - Νισύρου.

Στο τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, φιλοξενήθηκαν η Κως και η Νίσυρος μαζί με τη Ρόδο, σε μια έκθεση όπου η ζήτηση για Θρησκευτικό και Πολιτιστικό τουρισμό είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

02

Καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, η αντιπροσωπία του Ε.Φ.Τ. βρισκόταν σε στενή συνεργασία με τη διοίκηση και τα στελέχη του ΕΟΤ Ρωσίας, πραγματοποιώντας επαφές με δημοσιογράφους, στοχεύοντας στην διοργάνωση press-trips στα νησιά μας.

03

Σε προγραμματισμένη διάλεξη στο Ελληνικό Ινστιτούτο του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης, ο Αντιπρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού κ. Γιώργος Κοπάδης παρουσίασε τον Ιπποκρατικό Όρκο και τις διεθνείς επιδράσεις του στο σύγχρονο κόσμο.

04

Παράλληλα, συζητήθηκε με την Διευθύντρια του τμήματος Ελληνικών Σπουδών κ. Φατίμα Ελόεβα, η δυνατότητα διοργάνωσης εκπαιδευτικών ταξιδιών στην Κω διάρκειας ενάμιση μήνα, με στόχο την πρακτική εξάσκηση των φοιτητών στην Ελληνική γλώσσα και παρακολούθηση μαθημάτων από Κώους φιλόλογους, ιστορικούς και άλλους επιστήμονες.

05

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η συνάντηση της Κωακής αντιπροσωπίας με την κ. Λουντμίλα Σλεπίχ, αναπληρώτρια του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου, όπου με ενθουσιασμό έγινε δεκτή η πρόταση του κ. Κοπάδη για διοργάνωση εκδηλώσεων ορκωμοσίας των αποφοίτων της ιατρικής σχολής, στο νησί του Ιπποκράτη.

06

07

08

09

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει επίσημη αλληλογραφία εκ μέρους του Πανεπιστημίου για την έναρξη των σχετικών ενεργειών.

10

Για τον ΕΦΤ Κω – Νισύρου,
Νίκος Σοφός
Διευθυντής

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter