Μετατροπή του παλαιού κτιρίου της Φιλαρμονικής σε κέντρο διαδραστικής ηλεκτρονικής πληροφόρησης

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Νέα

*

Μετατροπή του παλαιού κτιρίου της Φιλαρμονικής σε πρότυπο πανελλαδικά κέντρο διαδραστικής ηλεκτρονικής πληροφόρησης των επισκεπτών

Ο κ. Κυρίτσης, ή βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου επαφή με την πραγματικότητα, ή υλοποιεί κατά γράμμα αυτό που τόσα χρόνια κάνει με ευλάβεια κατά παραγγελία των πανάκριβα αμειβόμενων επικοινωνιολόγων του, δηλαδή να ψεύδεται κατά συρροή.

Ποιος θα ξεχάσει πως δημοπρατούσε ακίνητα «φιλέτα» του Δήμου, για να καταλήξουν εκεί που αυτός προσωπικά ήθελε;
Ποιος θα ξεχάσει την εταιρεία που μονοπωλούσε τα έργα του;
Ποιος θα ξεχάσει τις απειλές απέναντι σε όσους δεν του ήταν αρεστοί, ότι «θα τους συντρίψει και θα τους σβήσει από το χάρτη»;

Ποιος θα ξεχάσει τo μέγεθος της αμετροέπειας του, όταν τόλμησε να πει ως Δήμαρχος το περίφημο «μετά το θεό είμαι εγώ»;

Να επαναφέρουμε λοιπόν στην ασθενή του μνήμη, ότι δύο φορές ήρθε στο Δημοτικό συμβούλιο και συζητήθηκε εξαντλητικά παρουσία του, η μελέτη των Ολοκληρωμένων Αστικών αναπλάσεων που κατέθεσε ο Δήμος μας για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Σε αυτή τη μελέτη, το 1ο υποέργο με αριθμό μελέτης 04/2012, προβλέπει για το κτίριο: «Ανακαίνιση και διαμόρφωση της Φιλαρμονικής ως Κέντρου ηλεκτρονικής τεκμηρίωσης και πληροφόρησης για τον τουρισμό».

Στο πλαίσιο δε των προγραμματιζόμενων παρεμβάσεων, στους χώρους του ισογείου προβλέπεται να χωροθετηθούν γκισέ πληροφόρησης, προθήκες διαφημιστικού και πληροφοριακού υλικού και θέσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και οπτικοακουστικών μέσων. Ο Α όροφος θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος πληροφόρησης με οπτικό-ακουστικά μέσα προς χρήση των επισκεπτών.

Η ανάδειξη αυτού του ιστορικού κτιρίου σε κέντρο τουριστικής πληροφόρησης, ένα ζητούμενο πολλών χρόνων για την τοπική κοινωνία, θα υλοποιηθεί από αυτή την Δημοτική Αρχή.

Σε ότι αφορά τη μεταφορά της φιλαρμονικής σε στεγασμένο χώρο κάτω από τις κερκίδες του νέου γηπέδου, να πούμε στον κ. Κυρίτση αφού δεν έχει το θάρρος να επισκεφτεί ο ίδιος τις νέες εγκαταστάσεις, ότι είναι σχεδόν διπλάσιοι σε εμβαδόν οι λειτουργικοί χώροι (πρόβες, γραφεία , αποθήκες, w.c). Να του πούμε ακόμα ότι οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν τεράστιο χώρο στάθμευσης, άπλετο υπαίθριο χώρο για τις πρόβες της ορχήστρας, και ευκολία στη μετάβαση –πρόσβαση. Οι εγκαταστάσεις είναι ευάερες και ευήλιες όσο ελάχιστες, δημιουργώντας τις πλέον ευχάριστες συνθήκες ενασχόλησης για τα μέλη της φιλαρμονικής.

Ο κ. Κυρίτσης μόνος πλέον, αποτελεί μια θλιβερή εικόνα πολιτικού που ζει σε μια παραζάλη συνεχούς ψεύδους, προκειμένου να κρατηθεί στην επικαιρότητα. Δεν τον ακολουθούμε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter