Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: etsi για το Περιβάλλον

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πολιτισμός

Μια διπλή έκθεση που χρησιμοποιεί και ολογραφικές εφαρμογές, αποτιμά το περιβαλλοντικό της ισοδύναμο σε 1000 δέντρα και γιορτάζει τη μοναδικότητα του καθενός μας να είναι και να προσφέρει.

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης υιοθετώντας το etsi της Ροδάνθης Σεντούκα, παρουσιάζει μία πρωτότυπη έκθεση με τίτλο "etsi για το Περιβάλλον" με έργα της εικαστικής καλλιτέχνιδος και δημιουργού του εμβλήματος των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 Ροδάνθης Σεντούκα και με τη συμμετοχή του εικαστικού καλλιτέχνη Harry Lambert, της designer Vasilia και της κεραμίστριας Χριστίνας Μόραλη. Ολογραφικές εφαρμογές: Kay & Gee.

Η έκθεση "etsi για το Περιβάλλον" φιλοδοξώντας να συνεισφέρει στην αναγκαία αφύπνιση όλων για την προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα τη διατύπωση μία διαφορετικής πρότασης δράσης, αποτιμά κάθε ξεχωριστό έργο της έκθεσης σε αντίστοιχη αξία δέντρων προς φύτευση, ορίζοντας το περιβαλλοντικό του ισοδύναμο.

Με την όποια αγορά έργων ή υπογεγραμμένων αντιτύπων, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα συνεισφέρει έμπρακτα "δημιουργώντας φυσικό περιβάλλον" αφήνοντας παράλληλα το δικό του, θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Με αυτόν τον τρόπο η έκθεση, μετά το τέλος της, θα προσφέρει τουλάχιστον 1000 δέντρα τα οποία θα φυτευτούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter