«Η δροσοσταλίδα της συγγνώμης» και ο Όμηρος Αβραμίδης στο Πολύκεντρο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πολιτισμός

Οι φίλοι του βιβλίου γέμισαν το Πολύκεντρο για την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Όμηρου Αβραμίδη, «Η δροσοσταλίδα της συγγνώμης»

Μια υπέροχη βραδιά πολιτισμού απόλαυσαν οι φίλοι του βιβλίου που γέμισαν το Πολύκεντρο για την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Όμηρου Αβραμίδη, «Η δροσοσταλίδα της συγγνώμης».

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησε η εκπαιδευτικός – φιλόλογος Μαρίνα Μπέττα.

Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν ο Μιχάλης Σβύνος και η Άντζελα Άνθη από το Θεατρικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κω.

Ο Όμηρος Αβραμίδης συγκινημένος από την παρουσίαση και την συμμετοχή του κόσμου, ειδικά των νέων ανθρώπων, συζήτησε μαζί τους , υπέγραψε βιβλία του και τόνισε την ανάγκη που έχει σήμερα ο κόσμος από καλοσύνη, αναλύοντας το βιβλίο του στο οποίο ο ήρωας του θα βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιες πραγματικότητες της ζωής, την καχυποψία των πολλών και τη συμπαράσταση των λίγων, την αδιαφορία κι απάθεια του καλύτερου φίλου του, τη δυσκολία του οικονομικά αδύναμου να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Στο τέλος ο ήρωας θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα της εκδίκησης ή της συγγνώμης.........

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter