Μαγική βραδιά με Λένα Μαντά και Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη στο Πολύκεντρο, στην Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πολιτισμός

Η Λένα Μαντά και η Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη στην Κω

Στο κατάμεστο Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού και σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάστηκαν τα νέα βιβλία , της Λένας Μαντά, « Χωρίς Χειροκρότημα», και της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη, «Κόκκινο Κοράλλι».

Η Λένα Μαντά, που είναι η 1η σε αναγνωρισιμότητα σύγχρονη ελληνίδα συγγραφέας, έχει πουλήσει πάνω από 750.000 αντίτυπα, κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού με τον γοητευτικό δυναμισμό και τις γεμάτο ζωή περιγραφές της, που πολλές φορές βασίζονταν σε προσωπικές εμπειρίες.

Η Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη έχει γράψει πάνω από 150 βιβλία για παιδιά και έξι για ενήλικους και όπως χαρακτηριστικά είπε « η Κως μου απέδειξε, για άλλη μια φορά, πως δεν είναι μόνο σαγηνευτική αλλά κομμάτι της καρδιάς μου», και με ευαισθησία μίλησε για τους ήρωες του βιβλίου της.

Η Λένα Μαντά και η Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη στην Κω

Αποσπάσματα διάβασε ο Μανόλης Κουλιάς από το Θεατρικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κω Σκηνή Β', ο οποίος κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού και τα εύσημα από τις συγγραφείς για τον μοναδικό τρόπο αφήγησης του αλλά και τους ξεχωριστούς διαλόγους του με την Λένα Μαντά.

3

Ήταν μια βραδιά οπού συγκινηθήκαμε, διαβάσαμε, γελάσαμε, συζητήσαμε όλοι μαζί.

Μια υπέροχη βραδιά πολιτισμού.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter