Συνεδρίασε ο νεοσύστατος ΔΟΠΑΒ

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πολιτισμός

Δήμος ΚωΣυνεδρίασε σήμερα (01.08.2011) το Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσύστατου Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Κω ανέλυσε τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής ως προς τη λειτουργία του νέου αυτού προσώπου το οποίο θα πρέπει να λειτουργήσει αποκεντρωμένα, για να μπορέσει να αγκαλιάσει τις ανάγκες των συνδημοτών μας ανά Δημοτική Κοινότητα. Το Δ.Σ. του νέου αυτού ΝΠΔΔ θα έχει επιτελικό ρόλο και οι προτάσεις που θα κατατίθενται θα ακολουθούν διεξοδική ανάλυση και διαβούλευση.

Σύμφωνα με την πρόταση του Δημάρχου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχει κατατεθεί το πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο του νέου προσώπου ενώ για πρώτη φορά ζητήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς το Πρόγραμμα των Ιπποκρατείων του 2012 να είναι έτοιμο μέχρι το τέλος Αυγούστου και κατ' επέκταση διαθέσιμο στους συνδημότες μας και στους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού τουλάχιστον οχτώ μήνες νωρίτερα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter