Εντυπωσιακές οι παραστάσεις των Αστέρων του Ρωσικού Μπαλέτου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πολιτισμός

Optimized-Russian3

Optimized-Russian

Optimized-Russian1

Optimized-Russian2

Με δύο εντυπωσιακές παραστάσεις εμφανίστηκε στην Κω το Γκαλά Αστέρων Ρωσικού Μπαλέτου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των «Ιπποκρατείων 2012», με τη στήριξη του Ιδρύματος «Ιβάν Σαββίδης» και του Τμήματος Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Τόσο οι πολίτες της Κω, όσο και οι επισκέπτες από Ρωσία, Τουρκία και Ευρώπη, που βρέθηκαν αυτό το διάστημα στο νησί μας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ελληνικής καταγωγής τιμώμενη καλλιτέχνιδα της Ρωσίας Αλεξάνδρα Ιωσηφίδη πλαισιωμένη από κορυφαίους χορευτές των διασημότερων θεάτρων της Αγίας Πετρούπολης.

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση αυτών των δύο παραστάσεων και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Kipriotis Panorama στο Ψαλίδι, το Club Med στην Κέφαλο, την Κατασκευαστική Εταιρία Δομικών Έργων Δ. Σιφάκης & ΣΙΑ Ε.Ε., τη Μεταφορική Δωδεκανήσου, το Tigaki Express, την Κ.Ε.Α.Σ., το ανθοπωλείο Σέργιος Αλαβέρας, τους χορηγούς Κέντρο Γραφικών Τεχνών, MyKosclub card, G&M Gold, Ζαχαροπλαστείο ΚΩΣ, Four Roses club café, Kos Olive Tree, Οινοποιείο Τριανταφυλλόπουλου, το Δημοτικό Διαμέρισμα Κεφάλου και όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες του Δήμου Κω, τον κ. Πέτρο Καμπισέλη για την προσφορά αναμνηστικού βίντεο στους καλλιτέχνες, τις σχολές χορού "Αγγελική" και "ΧοροΚως" για την έναρξη της παράστασης στην Κέφαλο καθώς και τη σχολή χορού "Μπαλαρίνες και Όνειρα" για την πολύτιμη βοήθειά της.

Για τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού,
Νίκος Σοφός
Διευθυντής

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter