Ανακοίνωση ακύρωσης συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πολιτισμός

ΒΑΣΙΛΗΣΤΑΝΙΑ-Optimized

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κατ' αρχάς θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη απ' όλους τους φίλους του Βασίλη για όλη την αναστάτωση που προκαλέσαμε με την ακύρωση της συναυλίας στο στάδιο Ανταγόρα στην Κω την Παρασκευή 17 Αυγούστου.

Θεωρούμε σκόπιμο να γνωστοποιήσουμε σε όλους τους λόγους που μας οδήγησαν να πάρουμε αυτή την απόφαση.

Με ανακοίνωση μας την Παρασκευή, επικαλούμενοι ανυπέρβλητα τεχνικά κωλύματα ακυρώσαμε την συναυλία. Δεν θέλαμε να γίνουμε ποιο συγκεκριμένοι έτσι ώστε να μην θίξουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Μετά, όμως, από την ανακοίνωση του ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ που καταφέρεται εναντίον μας, ότι είμαστε η μοναδικοί υπεύθυνοι για την ακύρωση της συναυλίας θα θέλαμε να γίνουμε ποιο συγκεκριμένοι.

Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίον ακυρώθηκε η συναυλία είναι η παντελής έλλειψη υπευθυνότητας από την πλευρά του ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ. Συγκεκριμένα, καταφθάνοντας στο χώρο του γηπέδου συναντήσαμε μια απαράδεκτη κατάσταση: Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν γεμάτος σκουπίδια, μπουκάλια πλαστικά, μπουκάλια μπύρας σπασμένα, λουκουμάδες ξερούς και στην ατμόσφαιρα η οσμή ξινισμένης μπύρας. Αναζητώντας τον υπεύθυνο του χώρου, μας ενημέρωσαν μέσω τηλεφώνου ότι όλα αυτά ήταν από προηγούμενη συναυλία και υπεύθυνος για την καθαριότητα του χώρου είναι ο δήμος. Σε έκκληση μας για την άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών, η απάντηση τους ήταν ότι τώρα είναι αργά και δεν μπορούν να βρουν κανέναν υπάλληλο. Αλλά δυστυχώς αυτό ήταν η αρχή του παγόβουνου.

Ή εξέδρα ήταν σε λάθος σημείο στημένη και όχι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που είχαμε ζητήσει ενώ το ίδιο συνέβη και με τον τεχνικό εξοπλισμό, παρά τις αντίθετες τηλεφωνικές διαβεβαιώσεις που είχαμε λάβει τις προηγούμες ημέρες. Πέρα, δε, από της ακαθαρσίες, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι χωμάτινος, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει έστω μια υδροφόρα για να βρέχει τον χώρο για την αποφυγή της σκόνης. Οι κερκίδες του γηπέδου είναι πάρα πολύ μικρές (το πολύ να χωρούσαν 300 άτομα έτσι όπως είχε στηθεί η εξέδρα) και σε ερώτημα μας για το πού θα κάθεται ο κόσμος και γιατί δεν μερίμνησαν να φέρουν επιπλέον καρέκλες, μας απάντησαν χαρακτηριστικά «σε συναυλίες του Βασίλη όλοι είναι όρθιοι, τι ανησυχείτε».

Πιστέψαμε λοιπόν ότι όλα αυτά, μαζί με την μη επαρκή διαφήμιση θα είχαν σαν αποτέλεσμα την αποτυχία της συναυλίας. Κάτι που δεν αρμόζει σε κανέναν καλλιτέχνη, ούτε φυσικά και στο κοινό που θα προσέλθει για να τον ακούσει.

Τέλος, από την πλευρά μας, υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε στο κοινό της Κω για τη διεξαγωγή νέας συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με καλύτερους όρους και συνεργαζόμενοι με υπεύθυνα στελέγχη και διοργανωτές, ώστε να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν πιο άρτια διοργάνωση, που αξίζει στο κοινό της Κω.

Ανακοίνωση ακύρωσης συναυλίας Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην Κω

«Εκ μέρους της Fantasia Productions και του καλλιτεχνικού γραφείου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου σας κάνουμε γνωστή την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δυστυχώς, λόγω ανυπέρβλητων τεχνικών κωλυμάτων, η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Κω ακυρώνεται. Παρακαλούνται όσοι και όσες έχουν ήδη αγοράσει τα εισιτήρια τους, να τα επιστρέψουν από το σημείο προπώλησης που τα προμηθεύτηκαν ώστε να λάβουν πίσω πλήρες το αντίτιμο του εισιτηρίου τους.

Οι παράγοντες της συναυλίας ζητούν συγνώμη από το κοινό της Κω για την ταλαιπωρία και υπόσχονται τη διεξαγωγή νέας συναυλίας με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου το συντομότερο δυνατό.»

Ανακοίνωση Α.Ο. Δικαίου

«Ο Α.Ο Δικαίου αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ζητήσει συγνώμη απ' τον κόσμο για την ακύρωση της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 17 Αυγούστου και ώρα 22:00 στο «Παλιό γήπεδο Ανταγόρας.

Δυστυχώς ο μάνατζερ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου λόγω την χαμηλής προπώλησης των εισιτήριων, θεώρησε ότι δεν θα ερχόταν κόσμος και θα ήταν άσχημο για το πρεστίζ του καλλιτέχνη του, να τραγουδούσε μπροστά σε λίγο κόσμο, όπως είπε.
Παρόλο τις ενέργειες του ΔΟΠΑΒΣ, του Α.Ο Δικαίου αλλά και την διαβεβαίωση απ' τον κ. Γαλάνη προς τον μάνατζερ ότι όλα θα πήγαιναν καλά και ο τραγουδιστής θα πληρωνόταν κανονικά, τελικά ακύρωσε οριστικά την συναυλία, λέγοντας ότι το ίδιο σκοπεύει να κάνει και στη Νάξο λόγω της μικρής προπώλησης των εισιτηρίων.
Ζητάμε συγνώμη απ' όλο τον κόσμο και δεσμευόμαστε ότι θα επανορθώσουμε.»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter