Δύναμη Αλλαγής: ανακοίνωση υποψηφίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Την υποψηφιότητα των κ.κ.:
1.ΖΟΥΜΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
2.ΠΙΣΤΙΚΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ
3.ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ ΚΩΣΤΑ,
ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος για τον ενιαίο Δήμο κ. Γιώργος Κυρίτσης.
1. Ο κ. Ζουμπάς Παναγιώτης είναι μηχανικός του εμπορικού ναυτικού, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Διετέλεσε: Το 1985-1995 Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού, το 1995-1998 Κοινοτικός Σύμβουλος Αντιμάχειας τα δύο πρώτα χρόνια ως αντιπρόεδρος, το 1999-2002 Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Ηρακλειδών και Πρόεδρος της ΑΝΕΜ.
Το 2007 μέχρι και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής Δήμου Ηρακλειδών και Πρόεδρος της ΑΤΕΚΑ.
Το 1994-1998 επίσης ήταν μέλος του αθλητικού συλλόγου Αντιμάχου.
Είναι ιδρυτικό στέλεχος της ΒΙΜΕΛ.
Σε μήνυμά του αναφέρει:
"Στο νέο τοπίο της Τ.Α. δηλώνω παρών προκειμένου να στηρίξω τον επικεφαλής της παράταξης "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" Γιώργο Κυρίτση στην δυναμική προσπάθεια για το νησί μας που χρειάζεται σίγουρα, μελετημένα, σταθερά βήματα και σωστό σχεδιασμό αλλά και γοργό ρυθμό για να αποκτήσει την ισόρροπη ανάπτυξη που απαιτείται για το λαμπρό μέλλον που μόνο η παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" εγγυάται αποδεδειγμένα ."
2.Ο κ. Πιστικάκης Μιχάλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κω, είναι κάτοικος Κεφάλου, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Είναι τουριστικός πράκτορας και διατηρεί τουριστικό πρακτορείο από το 2000.
Είναι επίσης μέλος της ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) καθώς και στο πενταμελές του συνδέσμου τουριστικών πρακτόρων νήσου Κω.
Σε μήνυμά του αναφέρει:

"Πιστεύω στον επικεφαλής της παράταξης "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" και υποψήφιο Δήμαρχο του ενιαίου Δήμου της Κω κ. Γιώργο Κυρίτση. Ενώνω τις δυνάμεις μου για το μεγάλο Δήμο του νησιού μας που πρέπει και μπορεί να πάει μπροστά σε όλους τους τομείς."

3. Ο κ. Χατζηπαυλής Κώστας δήλωσε τη συμμετοχή του στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Τη συμπαράταξή του στη μεγάλη προσπάθεια για τον ενιαίο δήμο της Κω κατέθεσε στον Δήμαρχο Κω και υποψήφιο Δήμαρχο του ενιαίου Δήμου κ. Γιώργο Κυρίτση λέγοντάς του πως: "Δώσαμε ως παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" όλοι μαζί τη μάχη των εκλογών του 2006 για το Δήμο της Κω και την κερδίσαμε, πετυχαίνοντας πολλά ως Δημοτική αρχή της Πόλης, μπορούμε ακόμα περισσότερα, συνεχίζοντας σε όλο το νησί, πετυχαίνοντας να γίνει πρωτοπόρο όπως θέλουμε όλοι να το δούμε".

Ο επικεφαλής της παράταξης
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"
Γιώργος Ι. Κυρίτσης

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter