Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ»: ανακοίνωση υποψηφίων

Δημιουργήθηκε: .

Το Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ», ακολουθώντας σταθερή τροχιά νίκης προς τις εκλογές τις 7ης Νοεμβρίου, πυκνώνει τις γραμμές του με επίλεκτα στελέχη της τοπικής κοινωνίας, που πιστεύουν στη δύναμη των πολιτών και στο μοναδικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για μια νέα αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας.

Ως συνέχεια των πρωτοβουλιών του Κινήματος ανακοινώνουμε σήμερα την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας πέντε νέων υποψήφιων συμβούλων που ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νικηφόρα πορεία που έχει ήδη ξεκινήσει, με ηγέτη τον Κώστα Καΐσερλη.

Πρόκειται για τους:

1.Μαρία Σιδέρη-Γιμελά, 29 ετών, ελεύθερη επαγγελματία και μητέρα δύο παιδιών.


2.Μαρία Τσαμπίκα Δρόσου-Παπή, από το Πυλί, ελεύθερη επαγγελματία και μητέρα δύο παιδιών, με θητεία στο Τοπικό Συμβούλιο Δήμου Δικαίου.


3.Γιώργο Θεοφιλίδη, 32 ετών, ελεύθερο επαγγελματία, Οικονομολόγο, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρωπαϊκή Δημόσια Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Greenwich του Λονδίνου.


4.Γιακουμάρο Τάσο, από την Αντιμάχεια, εργολάβο οικοδομών και πολύτεκνο πατέρα τεσσάρων παιδιών.


5.Διακογιώργη Λευτέρη, από το Ασφενδιού, ελεύθερο επαγγελματία, Ηλεκτρολόγο-Μηχανικό Ανελκυστήρων, πατέρα τριών παιδιών και τ. μέλος της Τοπικής Επιτροπής Ασφενδιού της Νέας Δημοκρατίας.

Κως, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter