Στη Ζιά και το Μαρμάρι ο Γ. Κυρίτσης

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Χθες, Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2010, ο Δήμαρχος Κω και Υποψήφιος Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Κω, κ. Γιώργος Κυρίτσης περιόδευσε στην Ζιά και το Μαρμάρι.

Τον κ. Κυρίτση συνόδευε πολυμελές κλιμάκιο στελεχών της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" αποτελούμενο από τους Αντιδημάρχους κ. Δαυίδ Γερασκλή και κ. Γιάννη Φουντωτό, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κω, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ Θαλλασινό Παναγιώτη, Καλλούδη Δαυίδ, Κανταρζή Νίκο, Σιφάκη Ηλία και Σπύρου Γιώργο καθώς και από τους υποψήφιους με την παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" κ.κ. Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη, Βρόντου-Λαμπρόγλου Άννα, Μαλακτάρη Πλουσία, Σκουφεζή Μαρία, Χατζηδημητρίου Γιάννη, Αγαπόπουλο Αχιλλέα, Κυπραίο Γιάννη, Παντελίδη Ασλάνη, Καραγιάννη Νίκο, Φραζή Νίκο.

Ο κ. Κυρίτσης στην συζήτηση που έγινε με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των δυο περιοχών δεσμεύθηκε ότι από την 1/1/2011 ξεκινάει μια νέα περίοδος για το νησί της Κω στο σύνολό του.

Πιο συγκεκριμένα στους κατοίκους της Ζιάς αναλύθηκαν οι προτάσεις της παράταξης για:

1.ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.

2.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ, ΛΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΑΣΩΜΑΤΟΥ, ΖΙΑΣ, ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.

Στους κατοίκους του Μαρμαρίου (όπως και στο Τιγκάκι στις 6 Οκτ.) αναλύθηκαν οι προτάσεις για,

1.ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΙΓΚΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ

2.ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΗ

3.ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΛΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Οι πολίτες σε όλες τις περιοχές υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τις προτάσεις αυτές και τόνισαν την ανάγκη για άμεσες κινήσεις όπως έγιναν στην πόλη τα τελευταία χρόνια που θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter