Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ»: ανακοίνωση υποψηφίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Το Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» και ο Κώστας Καΐσερλης, τηρώντας τη δέσμευση της ανανέωσης και της δυναμικής παρουσίας της νέας γενιάς στη διοίκηση του ενιαίου Δήμου Κω από την 1η Ιανουαρίου 2011, έχουν την τιμή να ανακοινώσουν σήμερα την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας τριών ακόμα νέων ανθρώπων που ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νικηφόρα πορεία που έχει ήδη ξεκινήσει, με ηγέτη τον Κώστα Καΐσερλη.
Πρόκειται για τις κυρίες:
1.Μαρίνα Γιάννου. Η Μαρίνα έχει γεννηθεί και ζει στην Κέφαλο. Είναι 27 ετών, Πτυχιούχος Αρχαιολογίας, Πτυχιούχος Θεολογίας, με πλούσια δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα και συμμετοχή σε ειδικά σεμινάρια μελισσοκομίας.
2.Ξένια Παπαλεξανδράτου. Η Ξένια γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Κέφαλο. Είναι Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός, τελειόφοιτη του ΑΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης. Είναι μέλος στο Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλειδών, μέλος της ΠΑΣΠ ΑΤΕΙ Ηρακλείου, μέλος του Συμβουλίου Αθλητισμού του Επαρχείου Κω καθώς και αιμοδότρια.
3.Ραλίτσα Μολυβιάτη το γένος Κυπραίου. Η Ραλίτσα είναι 25 ετών, από το Πυλί, έχει σπουδάσει ναυπηγική και εργάζεται στο ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα είναι εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου νεολαίας του Δήμου Δικαίου.

Κως, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter