Δύναμη Αλλαγής: ανακοίνωση υποψηφίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Την υποψηφιότητα των κ.κ.:
1.ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΝΤΩΝΗ,
2.ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΕΙΡΗΝΗ,
3.ΜΑΛΙΛΗ ΣΤΑΜΑΤΗ,
ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος για τον ενιαίο Δήμο κ. Γιώργος Κυρίτσης.
1. Ο κύριος Κρητικός Αντώνης είναι πτυχιούχος Μαθηματικός, Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλειδών το 1999-2002 και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλειδών το 2002-2006.
Σε δήλωσή του αναφέρει:
"Στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, που περνάει η χώρα μας, η διοικητική μεταρρύθμιση, με τους νέους ισχυρούς δήμους, γεννάει νέες ελπίδες για μια καλύτερη πορεία του τόπου μας.
Οι νέες αρμοδιότητες που έχουν πλέον και ιδιαίτερα, οι δήμοι – νησιά, μας δίνουν την δυνατότητα να στηρίξουμε την ανάπτυξη σ' όλο το νησί. Να δημιουργηθούν δομές για ένα δήμο κοντά στον πολίτη, με προσοχή και ενδιαφέρον για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στην παιδεία, στην πρόνοια, στον πολιτισμό, στην υγεία που τόσο μας απασχολεί, το περιβάλλον που είναι τομέας άμεσης προτεραιότητας, που μπορεί και πρέπει να είναι το όπλο μας για την πορεία μας.
Θέλουμε ένα δημότη με υπηρεσίες στην διάθεση και βοήθεια του πολίτη, στην καθημερινότητά του.
Οι ξεκάθαροι και πραγματοποιήσιμοι στόχοι, η αποφασιστικότητα στην δράση, μακριά πλέον από πελατειακές λογικές, είναι απαραίτητα στοιχεία για θετική πορεία του δήμου τα επόμενα χρόνια.
Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κω έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στη νέα πρόκληση, στις απαιτήσεις της νέας εποχής που αρχίζει το νέο χρόνο.
Ενώνω κι εγώ τις μικρές μου δυνάμεις στη νέα αυτή πορεία, για το καλό του νησιού μας, το οποίο όλοι μας θέλουμε".
2.Η κυρία Χατζηχριστοφή Ειρήνη είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.
Έχει συμμετάσχει σε Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (Διετέλεσε ως Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω, και είναι Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Κω).
Επίσης, έχει διατελέσει Πρόεδρος και Έφορος επί σειρά ετών στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Είναι μέλος στους Συλλόγους Παναθηναϊκή και Φιλοπτώχου καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Κω σαν υπεύθυνη οργάνωσης.
Σε δηλώσεις της αναφέρει:
"Στηρίζω ως λαϊκό μέλος την τελευταία τετραετία όλες τις δράσεις του Πνευματικού Κέντρου του δήμου της Κω συμμετέχοντας στο Δ.Σ. του οργανισμού".
Η προσφορά του Πνευματικού Κέντρου στον πολίτη, στους νέους, στην τρίτη ηλικία, στις μητέρες, στα παιδιά είναι τέτοια που γεμίζει πνεύμα-ψυχή-καρδιά ενώ ταυτόχρονα στη δύσκολη οικονομικά εποχή που ζούμε η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" επέλεξε να επενδύσει στον πολιτισμό.
Αυτή η τόλμη απέδειξε πως όχι μόνο άξιζε αλλά ο κόσμος έχει ανάγκη και ζητά ακόμα περισσότερα.
Θα δώσουμε όλοι μαζί τη ψυχή μας για τους ανθρώπους του νησιού, αγκαλιάζοντας όλους τους Κώους με σκοπό και στόχο όλοι μέσω του πολιτισμού και των δράσεων για τον άνθρωπο να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που οδηγούν την Κω πολύ ψηλά όπως της αξίζει."
3. Ο κύριος Μαλιλής Σταμάτης είναι 23 χρονών. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι νέος επιχειρηματίας δραστηριοποιούμενος στο χώρο του τουρισμού.
Ταυτόχρονα ασχολείται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τα θέματα του Ασφενδιού και ιδιαίτερα του ορεινού όγκου της Ζιάς.
Το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του συνόλου του τοπικού Διαμερίσματος του Ασφενδιού τον παρότρυνε να ασχοληθεί με την Τ.Α. ενώνοντας τις δυνάμεις του με τη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" και τον υποψήφιο Δήμαρχο του ενιαίου Δήμου κ. Γιώργο Κυρίτση.
Σε δηλώσεις αναφέρει:
"Μπορούμε και πρέπει να αναδείξουμε κάθε γωνιά του νησιού μας με τη συμμετοχή και την προσπάθεια όλων μας και σ' αυτή την προσπάθεια για την ανάδειξη όλου του Ασφενδιού από το Τιγκάκι και το Ζηπάρι μέχρι το Λαγούδι – Ευαγγελίστρια, τη Ζιά και τον Ασώματο και όλους τους εγκαταλελημένους οικισμούς του ορεινού όγκου του Ασφενδιού, καταθέτω όλες τις δυνάμεις μου με την σιγουριά πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που πολλά χρόνια μένουν άλυτα, δίνοντας άμεσες λύσεις στις ανάγκες του τόπου μας και των ανθρώπων του. Αυτούς τους ανθρώπους και τον τόπο θέλω να υπηρετήσω διαβεβαιώνοντάς τους πως θα είμαι συνεχώς παρών".

Ο επικεφαλής της παράταξης
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"
Γιώργος Ι. Κυρίτσης

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter