Στο Ζηπάρι και το Τιγκάκι ο Κώστας Καΐσερλης

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού τον Δήμαρχο όλου του νησιού, όπως έλεγαν, Κώστα Καΐσερλη και τους υποψήφιους του Κινήματος Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» που περιόδευσαν εχθές στο Ζηπάρι και το Τιγκάκι.
   
Η πίστη τους στη διαφαινόμενη νίκη του Κώστα Καΐσερλη και στις προτάσεις που έχει παρουσιάσει το Κίνημα για την ανάπτυξη συνολικά του νησιού αλλά και για κάθε μία Δημοτική Κοινότητα, δείχνει το ξεκάθαρο μήνυμα της νίκης που μεταφέρεται από τη μία άκρη του νησιού στην άλλη, με αποκορύφωμα την 7η Νοεμβρίου 2010, ημερομηνία σταθμό για το μέλλον της Κω.
   
Οι πολίτες ζήτησαν από τον Κώστα Καΐσερλη να είναι δίπλα τους, να έχει, όπως πάντα, της πόρτες του Δημαρχείου ανοιχτές, να στηρίξει με κάθε τρόπο, όπως έχει δεσμευτεί, τις οικογενειακές τους επιχειρήσεις και να κρατήσει τη νεολαία μας στον τόπο της.
   
Το Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» με επικεφαλής τον Κώστα Καΐσερλη είναι η μόνη παράταξη που έχει παρουσιάσει, ήδη από τις 5 του Σεπτέμβρη, ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης, εξειδικεύοντας τις προτάσεις και τις δράσεις του για κάθε μία Δημοτική Κοινότητα χωριστά. Για τη Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού, μεταξύ άλλων, προτείνουμε και υλοποιούμε από 1η Ιανουαρίου 2011:
- Δημιουργούμε Φορέα Διαχείρισης του Περιβάλλοντος για την υποστήριξη των τοπικών τουριστικών δραστηριοτήτων.
- Αναδεικνύουμε την Αλυκή σε Κέντρο Οικοτουρισμού, σε όλη τη διάρκεια του έτους, μέσα από οργανωμένο πρόγραμμα διαχείρισης, λειτουργίας και συνεκμετάλλευσης του χώρου από τις παρακείμενες τουριστικές επιχειρήσεις.
- Αναβαθμίζουμε λειτουργικά και αισθητικά τις τουριστικές περιοχές Τιγκακίου και Μαρμαρίου.
- Αναδεικνύουμε τον Ορεινό Όγκο Δικαίου, σε συνδυασμό με την Αλυκή, σε ένα μοναδικό πλέγμα ανάπτυξης οικοτουρισμού.
- Κατασκευάζουμε Βιολογικό Καθαρισμό και Δίκτυα Αποχέτευσης σε όλους τους Οικισμούς.
- Ενισχύουμε τον Πρωτογενή Τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία) για την παραγωγή επώνυμων ποιοτικών τοπικών προϊόντων.

   

Κως, Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

«Κίνημα Πολιτών Κω, ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter