Ο Ν. Κιλιμάτος με το Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Τη δυναμική πορεία που αγκαλιάζει όλο το νησί, με την υποστήριξη συμπατριωτών μας από όλο το κοινωνικό φάσμα, για την ολοκλήρωση συγκρότησης του ψηφοδελτίου του, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία, το «Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ».
Ως συνέχεια των πρωτοβουλιών του Κινήματος ανακοινώνουμε σήμερα την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας του Νίκου Δ. Κιλιμάτου.
O Νίκος Κιλιμάτος του Δημητρίου και της Πανελληνίας γεννήθηκε στις 05/03/1975 στην Κω όπου και διαμένει μόνιμα. Αποφοίτησε από το Ιπποκράτειο Λύκειο Κω το 1992. Είναι Πτυχιούχος του University of Portsmouth του τμήματος Business Management και Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου). Είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο συμβούλων του ΚΕΤΑ Ν. Αιγαίου και κατέχει άδεια ασφαλιστικού συμβούλου.
Έχει εργαστεί ως ειδικός επιστημονικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης με Υφυπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης τον Κώστα Καΐσερλη. Επίσης έχει διατελέσει στέλεχος της Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. καθώς και Διδακτικό Προσωπικό σε Δημόσια ΙΕΚ.
Από το 2002 οπότε και επιστρέφει στην Κω, πραγματοποιεί έναρξη λειτουργίας λογιστικού-φοροτεχνικού-ασφαλιστικού γραφείου και συμβούλου επιχειρήσεων μαζί με τον αδελφό του Ανδρέα όπου και διατηρεί έως σήμερα στην περιοχή Λαγκάδα.
Έχει πλούσια εμπειρία στην υποβολή χρηματοδοτικών προτάσεων, στη σύνταξη marketing & business plan αλλά και στην προβολή και προώθηση της επιχείρησης, ενώ έχει αρκετές συμμετοχές σε επιμορφωτικά, επαγγελματικά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια, καθώς και σε λογιστικές-φοροτεχνικές-ασφαλιστικές υπηρεσίες και οικονομοτεχνικές μελέτες.
Είναι άριστος γνώστης της Αγγλικής γλώσσας και της χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Διετέλεσε Πρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο Ασκληπιός Κω την τετραετία 2005-2009. Στον ελεύθερο χρόνο του έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Είναι παντρεμένος με την Δάφνη Παπαθεοδώρου Καθηγήτρια Μουσικής-Φωνητικής και πατέρας ενός παιδιού 2 ετών του Δημήτρη.

Κως, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter