Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ»: ανακοίνωση υποψηφίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Το Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» ανακοινώνει σήμερα την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας τριών (3) ακόμα συμπολιτών μας, στην πορεία νίκης που έχει ήδη ξεκινήσει με ηγέτη τον Κώστα Καΐσερλη.
Πρόκειται για τους:
1.Καραγιάννη Σοφία. Η Σοφία γεννήθηκε το 1971 στη Μάνδρα Αττικής και από 3 χρονών μεγάλωσε στην Κω και το Ασφενδιού. Είναι κόρη του Γιώργου και της Ευθυμίας Καραγιάννη, το γένος Λαζαρίδη. Το 1989 αποφοίτησε από το Ιπποκράτειο Λύκειο Κω. Εργάζεται ως προϊστάμενη καταστήματος, στο Ζηπάρι, της τοπικής αλυσίδας υπεραγορών «Βασιλειάδης». Είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Η Σοφία είναι μητέρα δύο παιδιών της Ευαγγελίας και του Γιώργου.
2.Μίχαλο Γιώργο. Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1971 στη Νέα Υόρκη και ζει μόνιμα στην Καρδάμαινα. Είναι γιος του Αριστείδη και της Κλεοπάτρας Μίχαλου-Χατζηπαναγιώτου. Το 1989 αποφοίτησε από το Ιπποκράτειο Λύκειο Κω. Έχει εργαστεί ως υπάλληλος σε διάφορες τουριστικές επιχειρήσεις και επί τριετία διατηρούσε δική του επιχείρηση εστιατορίου. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται στο δημόσιο ως υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Είναι πατέρας τριών παιδιών, παντρεμένος με την Ειρήνη Ντινόρη, βοηθό μικροβιολόγου.
3.Τσακίρη Καλλιόπη. Η Πόπη γεννήθηκε το 1982 στην Κω και μεγάλωσε στην Αντιμάχεια. Είναι κόρη του Νίκου και της Σέβης Τσακίρη. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αντιμάχειας και συνέχισε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο. Το 2007 εκλέχτηκε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, της οποίας εκτελεί χρέη Αναπληρώτριας Γραμματέως.

Κως, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter