Δύναμη Αλλαγής: ανακοίνωση υποψηφίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Την υποψηφιότητα των κ.κ.:
1.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ – ΨΥΡΗ ΕΥΤΕΡΠΗΣ του Γρηγορίου,
2.ΣΟΦΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ (ΒΑΣΩΣ) του Βασιλείου,
3.ΝΕΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ (ΝΤΙΝΑΣ) του Γεωργίου,
4.ΦΡΑΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΝΙΚΟΥ) του Μιχαήλ,
5.ΦΩΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΝΙΚΟΥ) του Χαράλαμπου,
6.ΚΑΡΑΘΩΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΚΩΣΤΑ) του Ασλάνη,
7.ΠΕΤΡΗ ΠΕΤΡΟΥ του Εμμανουήλ,
8.ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΑΛΛΗ ΑΛΕΚΑΣ του Ηλία,
9.ΣΑΡΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ του Ιωάννη,
10.ΚΑΡΑΘΩΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΘΑΝΑΣΗ) του Δημητρίου,
11.ΧΑΤΖΗΑΜΜΑΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ (ΤΙΝΑΣ) του Εμμανουήλ,
12.ΖΕΡΒΑΝΟΥ ΗΛΙΑ του Ιπποκράτη,
13.ΜΟΥΡΤΟΥ – ΠΕΤΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) του Στυλιανού,
14.ΦΑΡΑΝΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του Χρήστου
ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος για τον ενιαίο Δήμο κ. Γιώργος Κυρίτσης.

1. Η κα Παπαχρήστου – Ψύρη Ευτέρπη του Γρηγορίου είναι συνταξιούχος των ΕΛ.ΤΑ, είναι παντρεμένη με τον κ. Μιχάλη Ψύρη και έχουν τρία παιδιά.
Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Οικονομικός Ελεγκτής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αιγαίου και πρώην Διευθύντρια του Κεντρικού Καταστήματος ΕΛΤΑ ΚΩ.
Έχει διατελέσει πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καρδάμαινας και είναι πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρδάμαινας "Η ΑΡΓΩ".
Την περίοδο 1998-2002 και 2006-2010 ήταν μέλος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Δήμου Ηρακλειδών.
Σύμφωνα με δηλώσεις της:
"Θεώρησα υποχρέωσή μου να ασχοληθώ με τα κοινά και να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου στη νέα πραγματικότητα, τον Καλλικρατικό Δήμο, στη νέα διοικητική μεταρρύθμιση του νησιού μας, βάζοντας σωστές και γερές βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.
Έτσι αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Κυρίτση Γιώργου να συμμετάσχω στο συνδυασμό του "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας".
2. Η κα Σοφού Βασιλεία (Βάσω) του Βασιλείου γεννήθηκε το 1986 στην Κω και μεγάλωσε στο Πυλί. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αιγαίου του Tμήματος Mεσογειακών Σπουδών με κατεύθυνση τη Γλωσσολογία. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων ασχολήθηκε ενεργά με τα πολιτικά δρώμενα του Πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με δηλώσεις της:
"Αποφάσισα να συμμετάσχω στην παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" με επικεφαλής τον Γιώργο Κυρίτση, για να πάμε μπροστά με σιγουριά.
Αγαπώ τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα και θέλω να βοηθήσω στην εξέλιξή του. Πιστεύω στην ενεργή συμμετοχή των νέων στην πολιτική του νησιού μας, ώστε μαζί με την ωριμότητα των μεγαλύτερων να δημιουργήσουμε ένα πρωτοποριακό και δυνατό δήμο".
3. Η κα Νέδου Κωνσταντία (Ντίνα) του Γεωργίου είναι κάτοικος Πυλίου. Είναι μητέρα δύο παιδιών και ιδιωτική υπάλληλος στον τομέα του τουρισμού. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού και Γυμνασίου Ζηπαρίου. Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας του Δήμου Δικαίου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου "ΑΠΕΛΛΗΣ", του οποίου διετέλεσε πρόεδρος κατά το παρελθόν και συμμετείχε στον "ΟΠΑΔΔΙ" σαν εκπρόσωπος του "ΑΠΕΛΛΗ".
4. Ο κ. Φραζής Νικόλαος (Νίκος) του Μιχαήλ γεννήθηκε το 1975. Είναι καθηγητής πληροφορικής και διατηρεί κέντρα εκμάθησης υπολογιστών σε Αντιμάχεια, Καρδάμαινα και Κέφαλο. Διετέλεσε πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αντιμάχειας "Η Πρόοδος" και μέλος του Δ.Σ τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, είναι μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου "Αντίμαχος". Για δυο χρόνια πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας και Παιδείας του Δήμου Ηρακλειδών. Είναι Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ του Δήμου Ηρακλειδών.
Σύμφωνα με δηλώσεις του:
"Αποφάσισα να συμμετάσχω στις προσεχείς εκλογές με την "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" γιατί τα προβλήματα του τόπου μας αφορούν όλους και δεν έχουν χρώμα. Ελπίζω από τις 8 Νοέμβρη όλοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο για το νησί μας με μπροστάρη και καθοδηγητή τον Γιώργο Κυρίτση".
5. Ο κ. Φώτης Νικόλαος (Νίκος) του Χαράλαμπου γεννήθηκε το 1983. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Φοίτησε στο Τ.Ε.Ε. Κω με ειδικότητα τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Σύμφωνα με δηλώσεις του:
"Αποφάσισα να συμμετάσχω στις προσεχείς εκλογές με την "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" για να αναδείξω και να συνεισφέρω στην επίλυση των προβλημάτων του χωριού μου".
6. Ο κ. Καραθωμάς Κωνσταντίνος (Κώστας) του Ασλάνη γεννήθηκε στην Κω το 1974. Αποφοίτησε από το Ιπποκράτειο Λύκειο Κω και στην συνέχεια σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων με εξειδίκευση στον τουρισμό στην Γερμανία. Έχει αποκτήσει πτυχίο στην Διοίκηση Ξενοδοχείων από την Ανώτερη Επαγγελματική σχολή SPEISER της Γερμανίας, και γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά. Κατέχει επίσης και πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας για την είσοδο στο επάγγελμα του οδικού μεταφορέα επιβατών από το Υπουργείο Μεταφορών.
Εργάζεται ως διευθυντής στη ξενοδοχειακή μονάδα "ΑΜΜΩΔΗΣ ΑΚΤΗ". Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Φλάσκου και είναι πατέρας 2 κοριτσιών.
Έχει διατελέσει ταμίας στην ένωση ξενοδόχων Κω και αυτή την περίοδο είναι αντιπρόεδρος του Α.Ο. Δικαίου.
7. Ο κ. Πετρής Πέτρος του Εμμανουήλ είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εργολάβος οικοδομών.
Υπήρξε την προηγούμενη τετραετία ταμίας στο σύλλογο "ΤΡΙΤΩΝΕΣ". Ασχολήθηκε επί σειρά ετών επαγγελματικά με τον αθλητισμό (αγώνες σωματικής διάπλασης).
Είναι εθελοντής σε δράσεις για το περιβάλλον, την προστασία και τον καθαρισμό. Επίσης, είναι ερασιτέχνης μελισσοκόμος.
8. Η κα Χατζηγεωργαλλή Αλέκα του Ηλία είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο. Είναι ιδιωτική υπάλληλος.
Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του παιδικού σταθμού Πυλίου. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά. Τελείωσε το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο το 1998.
9. Η κα Σαρρή Μαργαρίτα του Ιωάννη είναι 19 ετών. Είναι ξενοδοχοϋπάλληλος. Μιλάει Αγγλικά. Έχει ασχοληθεί με το στίβο.
10. Ο κ. Καραθωμάς Αθανάσιος (Θανάσης) του Δημητρίου είναι 31 ετών, γεννήθηκε και ζει στο Πυλί.
Γιος του Δημητρίου Καραθωμά και της Χρύσας Σαμαρά με πολυετή παρουσία στα κοινά
του Δήμου Δικαίου.
Ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1998 έως και σήμερα.
Εν ενεργεία Τοπικός Σύμβουλος του Τοπικού Διαμερίσματος Πυλίου με την Παράταξη "ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ" με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηγιακουμή (οι οποίοι έχουν και την πλειοψηφία στο Τοπικό Συμβούλιο). Είναι Υπεύθυνος στον τομέα Πρασίνου – Καθαριότητας και αναπληρωματικό μέλος του "ΟΠΑΔΔΙ".
Είναι διπλωματούχος στον τομέα "Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου" και δραστηριοποιείται στον Επιχειρηματικό τομέα διατηρώντας δύο επιχειρήσεις στο Πυλί.
Είναι ιδρυτικό μέλος στο σύνδεσμο φιλάθλων "ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ".
11. Η κα Χατζηαμάλλου Σταματία (Τίνα) του Εμμανουήλ είναι γεννημένη στην Καρδάμαινα όπου και μένει. Σπούδασε στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Αθήνας και δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στην Καρδάμαινα. Θέλει να προσφέρει στον τόπο της και κυρίως στον τουρισμό.
12. Ο κ. Ζερβάνος Ηλίας του Ιπποκράτη κατοικεί στο Ζιπάρι. Είναι μέλος του Δ.Σ. του "ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ" μπάσκετ. Επίσης, είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην ομάδα ποδοσφαίρου του "ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ".
13. Η κα Μούρτου – Πετράτου Αικατερίνη (Καίτη) του Στυλιανού είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Σπουδάζει στο Mediterranean College στο 2ο έτος στη συμβουλευτική ψυχολογία.
Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος των Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων στα σχολεία των παιδιών της.
Έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα εθελοντισμού και οδηγισμού σε ομάδες γονέων και παιδιών με ειδικές ικανότητες.

Ο επικεφαλής της παράταξης
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"
Γιώργος Ι. Κυρίτσης

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter