Η Βάσω Γρηγοριάδου – Παντελίκιζη με τη Δύναμη Αλλαγής

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Η κα Γρηγοριάδου – Παντελίκιζη Βασιλική (Βάσω) του Κίμωνα είναι ελεύθερη επιχειρηματίας και είναι κόρη του αείμνηστου δασκάλου Κίμωνα Γρηγοριάδη και της Μαρίτσας το γένος Πασσανικολάκη. Είναι παντρεμένη με τον κ. Νίκο Παντελίκιζη και έχουν δύο παιδιά, που επίσης δραστηριοποιούνται ως ελεύθεροι επιχειρηματίες.
Πτυχιούχος της Σχολής Αεροπορικών Επιχειρήσεων, είχε εργαστεί στην Ν. Αφρική κεντρική ταμίας στην "BANK OF ATHENS".
Έχει  διατελέσει Γραμματέας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γ' Δημοτικού Σχολείου, ενώ παράλληλα ήταν και έφορος στο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών.
Τα τελευταία οκτώ (8) χρόνια εκλέγεται Σύμβουλος στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στο Εμπορικό Τμήμα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω, καθώς επίσης και Μέλος του Δ/Σ του Νοσοκομείου Κω.
Σύμφωνα με δηλώσεις της:
«Αποφάσισα να ενώσω τις μικρές δυνάμεις μου με την παράταξη της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" και τον Γιώργο Κυρίτση, γιατί θέλω να συμμετάσχω ενεργά στο να γίνουν, σ' όλη την έκταση του νησιού, τα έργα, οι υποδομές και οι δράσεις που έγιναν με γοργούς ρυθμούς τα τελευταία 4 χρόνια στην πόλη μας, ώστε το νησί μας ισόρροπα να αποκτήσει το συντομότερο δυνατό, με σιγουριά, τόλμη, πρόγραμμα, σωστές ρεαλιστικές στοχεύσεις, όλα αυτά που έχει ανάγκη για να γίνει πρότυπο στη χώρα, αλλά και έξω από τα όρια αυτά, όπως τα κατάφερε στην πόλη μας.
Στο πρόσωπο του Γιώργου Κυρίτση, βιώνουμε την εργατικότητα, εντιμότητα, τη διαφάνεια στη διαχείριση του Δημοτικού χρήματος και κυρίως την αποτελεσματικότητα στην υλοποίηση των δεσμεύσεών του».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter