Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ»: η κατάθεση των συνδυασμών μήνυμα ξεκάθαρης νίκης στις 7 Νοεμβρίου για την παράταξή μας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Το συνδυασμό της παράταξης Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο επικεφαλής της Κώστας Καΐσερλης, συνοδευόμενος από το σύνολο των υποψηφίων.

Συγκεκριμένα, δηλώθηκαν 41 υποψήφιοι στο Δήμο Κω, 23 στο Δήμο Δικαίου, και 29 στο Δήμο Ηρακλειδών.
Το σύνολο των 93 υποψηφιοτήτων είναι το μέγιστο που προβλέπει ο νόμος, και σηματοδοτεί τη δυναμική του συνδυασμού μας για ξεκάθαρη νίκη στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, κατέρρευσε και στην πράξη ο μύθος του κυρίου Κυρίτση που χρυσοπληρωμένες καμπάνιες προσπαθούν να επιβάλλουν στους πολίτες.

Η σημερινή Δημοτική αρχή του Δήμου Κω, μετά την πολύμηνη αγωνιώδη προσπάθεια συγκρότησης του ψηφοδελτίου της, που συνοδεύτηκε από ατέλειωτες υποσχέσεις, εκβιασμούς και απειλές, δεν κατόρθωσε να πείσει ούτε τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της.

Είναι πρωτοφανές για εν ενεργεία Δήμαρχο, να μη μπορεί να καταθέσει πλήρες ψηφοδέλτιο. Οι 87 υποψηφιότητες που κατέθεσε, αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά ότι όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Θύελλες αρνήσεων ταύτισης, ακόμα και από τους μέχρι πρόσφατα στενούς του συνεργάτες, με μια αρρωστημένη νοοτροπία άσκησης εξουσίας, που στηρίζεται στην αλαζονεία, την εκδίκηση και τον αυταρχισμό.

Εμείς προχωρούμε μπροστά, με σύμμαχο μας τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, για τη μεγάλη νίκη στις 7 Νοέμβρη.

Κως, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter