Περιοδεία Γ. Κυρίτση στο Μαστιχάρι και την Αντιμάχεια - Φωτογραφίες

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Στο Μαστιχάρι και την Αντιμάχεια περιόδευσε χθες, Τρίτη 19 Οκτωβρίου, το απόγευμα, ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους του Τοπικού Συμβουλίου Αντιμάχειας, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ενιαίου Δήμου και στελέχη της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ".
"Η ανάδειξη του Μαστιχαριού σε ισχυρό τουριστικό πόλο αλλά και η υλοποίηση έργων που ενισχύουν την ανάπτυξή του είναι στις προτεραιότητες μας. Έτσι η μεταγραφή του σχεδίου πόλης στο κτηματολόγιο, η άμεση διάνοιξη δρόμων με τις απαραίτητες υποδομές δικτύων, οι αναπλάσεις στο δομημένο τμήμα του οικισμού, η επίλυση του μεγάλου προβλήματος του λιμανιού που για πολλά χρόνια ταλαιπωρεί κατοίκους και επισκέπτες και η αξιοποίησή του για ελλιμενισμό τουριστικών σκαφών, είναι λίγα απ'αυτά που άμεσα από την 1η Ιανουαρίου 2011 ξεκινούμε. Δεν έχουμε καιρό να χάνουμε, είμαστε έτοιμοι με σχέδιο και απόφαση να δουλέψουμε για τον τόπο μας", δήλωσε ο κ. Γιώργος Κυρίτσης στο τέλος της περιοδείας του, κατά την οποία κάτοικοι και επαγγελματίες με ενθουσιασμό εξέφραζαν την ελπίδα τους στο πρόσωπο του κ. Γ. Κυρίτση για αποτελεσματικό έργο στον οικισμό, ανάλογο με αυτό που έγινε στην πόλη της Κω.
Ανάλογες και με μεγάλη αγάπη ήταν οι εκδηλώσεις των κατοίκων και επιχειρηματιών της Αντιμάχειας προς το πρόσωπο του κ. Γιώργου Κυρίτση και όλων των μελών της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" που τον συνόδευαν.
"Όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις που απαιτούνται ώστε η Αντιμάχεια ν'ανέβει ακόμα πιο ψηλά και οι δημότες ν'απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα ζωής είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ μας να ξεκινήσουν άμεσα. Υλοποιώντας όλα τα έργα που η δημοτική αρχή του δήμου Ηρακλειδών είχε ήδη εντάξει σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και ταυτόχρονα διεκδικώντας και νέα. Η ύδρευση, η αποχέτευση, το νέο κτίριο για τον παιδικό σταθμό, το πέρασμα του κτιρίου του Κέντρου Υγείας στο δήμο και η λειτουργία δημοτικών ιατρείων, η στήριξη της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της μελισσοκομίας με τη δημιουργία μελισσοκομικού πάρκου είναι ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ μας" τόνισε ο κ. Γιώργος Κυρίτσης, επισημαίνοντας άλλη μια φορά πως: "Από την 1η Ιανουαρίου σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε σκληρά για την ΚΩ που ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ".
Γραφείο Τύπου
"ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter