Περιφερειακή Κίνηση «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό» - ανακοίνωση και σχόλιο Συρμαλένιου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Από το γραφείο τύπου της Περιφερειακής Κίνησης «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Το νησί της Ρόδου επισκέφθηκε τη Τρίτη και την Τετάρτη, 19 και 20 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό», Νίκος Συρμαλένιος.
Κατά την παραμονή του στο νησί ο Ν. Συρμαλένιος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφεριάρχη Νεκτάριο Σαντορινιό και στελέχη της παράταξης περιόδευσε το εμπορικό κέντρο της πόλης της Ρόδου όπου μοίρασαν την εκλογική διακήρυξη του συνδυασμού και συνομίλησαν με τους πολίτες.
Το βράδυ συναντήθηκε με τους υποψηφίους, τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό» στη Ρόδο όπου συζητήθηκαν οι άξονες του προγράμματος για την περιφέρεια του νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα για τα Δωδεκάνησα.
Επίσης ο Νίκος Συρμαλένιος και ο Νεκτάριος Σαντορινιός επισκέφθηκαν το
Νομάρχη Δωδεκανήσου Γιάννη Μαχαιρίδη και στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον πρώην Νομάρχη Σάββα Καραγιάννη.
Το μεσημέρι της Τετάρτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης σε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Ρόδο μίλησε για τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό» και παρουσίασε το ψηφοδέλτιο στα Δωδεκάνησα.

Κατά την διάρκεια της  επίσκεψής του στη Ρόδο ο υποψήφιος πριφερειάρχης και  επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό», Νίκος Συρμαλένιος  με αφορμή σχετική ερώτηση δημοσιογράφων σχολίασε ότι: «Σύμπτωμα της αναξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος είναι και η καταδίκη του υποψήφιου περιφερειάρχη και πρώην γενικού γραμματέα της περιφέρειας νοτίου  Αιγαίου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου σε δεκάμηνη φυλάκιση από το αρμόδιο Δικαστήριο της Σύρου για παράνομες προσλήψεις και διασπάθιση δημοσίου χρήματος καθώς επίσης και το παρασκήνιο που συνόδευσε την αποπομπή από το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη στις Κυκλάδες,  Νομάρχη κ. Μπάϊλα» .

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter