Ο Νίκος Μυλωνάς για την αφισοκόλληση

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Προς την διεύθυνση διοικητικών υπηρεσιών Δήμου Κω
Σχετ. α.π. 21268/20-10-2010

- Με το έγγραφο σας α.π. 21268/20-10-2010 γνωστοποιείται ότι μπορούμε να αναθέσουμε στα τεχνικά συνεργεία του Δήμου μας να τοποθετήσουν τις αφίσες των 5 υποψηφίων συνδυασμών στις πινακίδες που έχουν κατασκευάσει και τοποθετήσει σε σημεία της πόλης.

-  Δεν νομίζουμε ότι οι τεχνικές υπηρεσίες πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα της αφισοκόλλησης. Όχι μόνο γιατί αυτό δεν είναι στα καθήκοντα της αλλά και γιατί αν αφήσουμε να γίνει αυτό, θα αποτελέσει ένα καθεστώς που εκπέμπει λάθος πολιτικό μήνυμα.
Οι δημοτικές υπηρεσίες πρέπει να μείνουν μακριά από κάθε ενέργεια που αφορά την εκλογική διαδικασία. Πως θα φανεί σε κάποιον δημότη το γεγονός: δημοτικός υπάλληλος να κολλά αφίσες της Δύναμης Αλλαγής ή της Ανθρώπινης Κω ή της Συμπαράταξης Ελπίδας. Είναι θέμα των παρατάξεων η χρήση διαφημιστικών μέσων και αντίστοιχων ενεργειών στα πλαίσια του νόμου και των τοπικών διαπαραταξιακων συμφωνιών. Είναι θέμα συμμετοχής και αυτενέργειας των μελών των παρατάξεων που δεν πρέπει να επαγγελματοποιηθεί και πολύ περισσότερο να δημοτικοποιηθεί.

Για την Σ. Ε.
Νίκος Μυλωνάς

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter