Επισκέψεις Γ. Κυρίτση σε δημοτικά διαμερίσματα

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στα δημοτικά διαμερίσματα ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης επικεφαλής ομάδων υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Έτσι χθες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου το πρωί περιόδευσε στους εμπορικούς δρόμους Ιπποκράτους - Βασιλέως Παύλου – Πλατεία Διαγόρα - Κολοκοτρώνη - 25ης Μαρτίου - Μητροπόλεως, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με δεκάδες πολίτες και επαγγελματίες που εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για το έργο της δημοτικής αρχής, ζητώντας ταυτόχρονα αυτό να συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και τη νέα δημοτική περίοδο.

"Υλοποιούμε κατά γράμμα τις δεσμεύσεις μας και η υπόσχεσή μας είναι να συνεχίσουμε με ΣΙΓΟΥΡΙΑ για τον ΤΟΠΟ μας. Οφείλουμε πολλά στους πολίτες και πρέπει να δώσουμε πολλά", τόνισε ο κ. Γιώργος Κυρίτσης στο τέλος της περιοδείας του.

Κατά τη διαδρομή, περνώντας από τα εκλογικά κέντρα των παρατάξεων "Ανθρώπινη Κως" και "Όραμα κίνημα πολιτών Κω" ο κ. Κυρίτσης ευχήθηκε καλό αγώνα, αφού χαιρέτησε προσωπικά όσα μέλη των δημοτικών αυτών παρατάξεων ήταν την ώρα εκείνη στα γραφεία.

"Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και με κανένα. Όλοι δίνουμε τον αγώνα για την Κω και οι κανόνες ενός τέτοιου αγώνα απαιτούν πάνω απ' όλα καλό κλίμα και ευγενή συναγωνισμό ιδεών και θέσεων" δήλωσε ο κ. Γιώργος Κυρίτσης και κάλεσε όλες τις παρατάξεις να δώσουν τη μάχη των εκλογών με αυτές τις αρχές.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ανάλογη περιοδεία έγινε στο Ζηπάρι, όπου οι εκδηλώσεις αγάπης των κατοίκων δημιούργησαν αισθήματα χαράς και συγκίνησης σ' όλα τα μέλη της ομάδας που συνόδευαν τον κ. Γιώργο Κυρίτση.

"Αυτός ο υπέροχος λαός αξίζει πολλά. Είμαστε υπερήφανοι που τον υπηρετούμε".

Οι πολίτες στο Ζηπάρι όπως και στο σύνολο του Ασφενδιού απαιτούν έργα που τα έχουν ανάγκη και εμείς πρέπει να τα δρομολογήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι καιροί απαιτούν γρήγορα και σίγουρα βήματα για να πάει ο τόπος μπροστά και εμείς είμαστε η ΕΓΓΥΗΣΗ γι' αυτή τη σιγουριά.

Γραφείο Τύπου

"ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter