Νίκος Μυλωνάς: ερώτημα στον ΔΗΡΑΣΚ

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Προς την Διεύθυνση του ΔΗΡΑΣΚ

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ DEBATE
κ. Διευθυντά

1.Σας παρακαλούμε να διευκρινιστεί ΑΜΕΣΑ το θέμα του DEBATE ( πότε, πως, με ποιους κλπ) και το περιεχόμενο των 3 συζητήσεων εφ όλης της ύλης της τελευταίας εβδομάδας 1-7 Νοεμβρίου που αναφέρεται στο πρόγραμμά σας.

Κατανοούμε την δυσπραγία που υπάρχει, ως αποτέλεσμα πολιτικών παρεμβολών. Αυτή την περίοδο η ευθύνη λειτουργίας του ΔΗΡΑΣΚ είναι δική σας. Αποκλειστικά δική σας. Όπως έπρεπε να είναι όλο τον χρόνο. Τους πολιτικούς έπρεπε να τους απασχολεί μόνο η ποιότητα του μέσου και η οικονομική του κατάσταση.
2.σας ενημερώνουμε ότι επιθυμία μας είναι την Παρασκευή 29-10-2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΚΩΣ να δώσουμε την μοναδική ΔΥΣΤΥΧΩΣ! συνέντευξη τύπου που δικαιούμαστε την προεκλογική περίοδο. Δεν υπάρχει πολιτικός διάλογος στο νησί μας στο επίπεδο που απαιτούν η κρισιμότητα της οικονομικής κατάστασης, η μεταβατικότητα που επέβαλε ο Καλλικράτης που συνοδεύονται από τις αντιλαϊκές και αντιαναπτυξιακές πολιτικές του Μνημονίου. Γι αυτό επιδιώκουμε να παρουσιάσουμε πρώτοι τις θέσεις μας αλλά και να θέσουμε ερωτήματα στην κοινωνία και στις παρατάξεις, ενώ βοηθούμε τον διάλογο αποφορτίζοντας την τελευταία εβδομάδα από τις αντίστοιχες συνεντεύξεις των άλλων παρατάξεων.
3.Στον ΔΗΡΑΣΚ η τελευταία περίοδος ήταν μια συνεχής πληγή. Λιγότερο επώδυνη ήταν η κατάσταση στις άλλες δημοτικές επιχειρήσεις. Ως δημοτική παράταξη αγωνιζόμαστε για την αλλαγή του συστήματος διοίκησης των δημοτικών επιχειρήσεων και υπηρεσιών. Είναι ανάγκη να εφαρμοστεί μοντέλο διοίκησης το οποίο απαλλάσσει την διαχείριση από τις γνωστές πολιτικές σκοπιμότητες και τις εκλογικές δουλείες που τους επιβάλλουν οι εκάστοτε δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι του διοικητικού συμβουλίου. Δεν είναι ευθύνη των εργαζομένων η κατάσταση των επιχειρήσεων. Είναι θέμα παλαιάς πολιτικής της δεκαετίας του 1980! που δυστυχώς επιβιώνει, θέλει να συνεχίσει να υπάρχει και μάλιστα δείχνει ότι αντέχει ακόμη και την νέα χιλιετία!!

.
Για την Σ. Ε. Νίκος Μυλωνάς

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter