Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ: Η καρδιά της Κω χτύπησε δυνατά από την Κέφαλο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Τέσσερα χρόνια τώρα, κάποιοι άπλωσαν πάνω από την πόλη της Κω το πέπλο του σκοταδισμού, του φόβου και του διχασμού. Αυτό το πέπλο ήθελαν να απλώσουν και σε ολόκληρο το νησί.

Χθες βράδυ όμως, και οι συμπατριώτες μας της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου με τη συγκλονιστική παρουσία τους στην ομιλία του Κώστα Καΐσερλη, στην πλατεία, έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση και έστειλαν το μήνυμα της νίκης σε ολόκληρο το νησί.

Όπως επισήμανε ο Κώστας Καΐσερλης:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φτιαχτεί αυτός ο τόπος, όσο τον τόπο σας τον διαφεντεύουν άλλοι. Τότε ως υποψήφιος Βουλευτής θα μπορούσα να σας αραδιάσω ένα σωρό υποσχέσεις και κοροϊδίες, σας είπα όμως μόνο αυτό. Από τον Βουλευτή ζητείστε του ένα μόνο πράγμα. Ούτε δρόμους, ούτε αποχετεύσεις, ούτε υδρεύσεις, ούτε συγκοινωνίες, ούτε λιμάνια, ούτε σχέδια πόλης. Ζητείστε του να σας μεταβιβάσει την εξουσία να τα κάνετε μόνοι σας. Πέρασαν δέκα χρόνια. Τα ίδια που πίστευα τότε, τα ίδια πιστεύω και τώρα. Τα ίδια πίστευα και όταν ανέλαβα για πρώτη φορά την τύχη του Δήμου της Κω. Μόνο με τις δικές μας δυνάμεις μπορούμε να φτιάξουμε τον τόπο μας. Και ήλθε ο καιρός μετά από δέκα ολόκληρα χαμένα χρόνια να μεταβιβάζονται οι εξουσίες με τον Καλλικράτη και ο άνθρωπος που σας έλεγε την αλήθεια και σας ζητούσε να διεκδικήσετε την εξουσία, τώρα είναι μπροστά σας και σας λέει ότι ήλθε η ώρα να πάρουμε την εξουσία, τώρα μπορούμε να ανατρέψουμε τα πάντα».

Σήμερα, η καρδιά της Κω χτυπάει στο Πυλί, στην ομιλία του Κώστα Καΐσερλη στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου «Γαληνός Φλάσκος» (18:30) και την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου όλοι οι Κώοι, από την Κέφαλο μέχρι την Κω, ενώνονται σαν μία γροθιά στην Κεντρική ομιλία του Κώστα Καΐσερλη στην «Πλατεία της Ελευθερίας μας και της Ενότητας του νησιού μας».

 

Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου 2010

«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»


Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter