Δύναμη Αλλαγής: Δελτίο Τύπου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Στις τελευταίες μέρες πριν από τις εκλογές πρέπει να δίνεται η δυνατότητα στο εκλογικό σώμα να κατανοήσει πλήρως τους στόχους καθώς και τον τρόπο που θα τους πετύχει ο κάθε ένας υποψήφιος δήμαρχος.

Σε όλη την μακρά προεκλογική περίοδο, οι πολίτες της Κω, παρακολούθησαν την απέλπιδα προσπάθεια που έκανε και κάνει η παράταξη «ΟΡΑΜΑ» να εκμεταλλευθεί με τον χειρότερο τρόπο δύο μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, την ανεργία των νέων και την κρίση που μαστίζει τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις.
Σε όλη αυτή λοιπόν την περίοδο, ακούστηκαν πολλά και διάφορα περί «τοπικών νομισμάτων», «πιστωτικών καρτών», «συνεργατικών ομάδων», «καλλιέργειας σαλιγκαριών», «αναλύσεων DNA» κ.α. που κάθε φορά που κάποιο από τα στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης προσπαθούσε να εξηγήσει προέκυπτε και μία τελείως διαφορετική εκδοχή της ίδιας κακόγουστης πολιτικής φάρσας.
Χθες, οι πολίτες της Κω, παρακολούθησαν το αποκορύφωμα όλης αυτής της προσπάθειας διακωμώδησης της πολιτικής με ανάμεικτα συναισθήματα ευθυμίας και λύπης.
Λύπης για το σημείο που μπορεί να φτάσει ή να φτάσουν κάποιοι τον επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης, ευτελίζοντας τον πραγματικά και βάζοντάς τον να λέει όλα αυτά που ακούστηκαν, και που όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά προσβάλλουν βάναυσα όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης. Ταυτόχρονα βέβαια, αν κάποιος μπορεί να προσπεράσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, είναι σίγουρο ότι ευθύμησε αρκετά με όσα ακούστηκαν και αυτό οφείλουμε όλοι να το αναγνωρίσουμε.
Είναι δεδομένο ότι τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις δεν αντιμετωπίζονται με «λόγια του αέρα» αλλά με σοβαρή και συγκροτημένη δουλειά που μπορεί να δημιουργήσει ανάπτυξη.
Στην κατεύθυνση αυτή κινηθήκαμε και θα εξακολουθήσουμε να κινούμαστε ως Δημοτική Αρχή του νέου Δήμου, κοιτάζοντας τους πολίτες στα μάτια, σεβόμενοι την αξιοπρέπεια όλων.

Γραφείο Τύπου
"ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter