Δύναμη Αλλαγής: συμπεράσματα από το debate

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Με την ολοκλήρωση και της δεύτερης συζήτησης (ντιμπέιτ), χθες Τετάρτη 3 Νοέμβρη 2010, μεταξύ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και δημοσιογράφων (όπως ομόφωνα αποφάσισε το διαπαραταξιακό), προκύπτουν τα παρακάτω συμπεράσματα που αβίαστα βγάζει ο κάθε πολίτης, επιβεβαιώνοντας αυτό που καθημερινά συναντούμε σε κάθε σημείο του νησιού:

• Οι πολίτες της Κω αντιλήφθηκαν, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι ο μόνος που μπορεί πραγματικά να εγγυηθεί την σίγουρη πορεία της Κω στη νέα εποχή είναι ο Γιώργος Κυρίτσης και η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ".
• Η νέα εποχή για την αυτοδιοίκηση και για το νησί μπορεί και πρέπει να χαρακτηρίζεται από την ενότητα της κοινωνίας, τον συγκροτημένο και επιστημονικό σχεδιασμό, και τον συνεχή αγώνα για να πετύχουμε όλοι μαζί αυτά που θέλουμε όλοι οι Κώοι.
• Η προσπάθεια που καταβάλλεται από έναν και μόνο υποψήφιο δήμαρχο, κατεξοχήν εκφραστή του παρελθόντος που τόσο έχει ταλαιπωρήσει την Κω και την Ελλάδα, να μετατρέψει την εκλογική διαδικασία σε πόλεμο λάσπης και μισαλλοδοξίας δεν βρίσκει καμία απολύτως ανταπόκριση στην κοινωνία και τους πολίτες.
• Η προσπάθεια μικροπολιτικής εκμετάλλευσης των μεγάλων προβλημάτων της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίας των οικογενειακών επιχειρήσεων μέσα από προτάσεις του τύπου «συνεργατικές ομάδες», «τοπικά νομίσματα», «ανάλυση του DNA», «καλλιέργεια σαλιγκαριών» κλπ. τελικά δεν φέρνει κανένα απολύτως αποτέλεσμα για τους εμπνευστές της, απεναντίας δημιουργεί σε όλους αισθήματα λύπης για το επίπεδο που μπορεί να φτάσουν αυτοί που πίστεψαν ότι μπορούν για μία ακόμα φορά να κοροϊδέψουν τους πολίτες.
• Οι πολίτες της Κω έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν μπροστά και να αφήσουν στο παρελθόν ότι δεν τους αξίζει, έχουν αποφασίσει να δώσουν «ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ» στον Γιώργο Κυρίτση και τη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ".

Στις εκλογές της Κυριακής 7 Νοέμβρη, ο νικητής είναι ένας:

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ που ενωμένος, με Δήμαρχο το Γιώργο Κυρίτση, ξεκινά αμέσως δουλειά με έργα που αγκαλιάζουν όλο το νησί και τους ανθρώπους του.

Γραφείο Τύπου
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter