Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ: μεγαλειώδης και ανεπανάληπτη η συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Ο λαός της Κω με την συμμετοχή του στη χθεσινή μεγαλειώδη και ανεπανάληπτη συγκέντρωση της παράταξής μας στην Πλατεία Ελευθερίας έδειξε με πάθος την πίστη του στη μεγάλη νίκη του Κώστα Καΐσερλη και του Κινήματος Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ στις εκλογές της Κυριακής.

Έστειλε μήνυμα νίκης ενάντια σε όλα όσα διχάζουν την κοινωνία μας και ελπίδας για τους συμπατριώτες μας.
Έστειλε μήνυμα νίκης και προοπτικής για τους ανθρώπους του νησιού μας και τους νέους μας.

Παράλληλα ανέδειξε την μεγάλη αποτυχία του κ. Κυρίτση να οργανώσει ανοιχτή συγκέντρωση αφού οι πολίτες της Κω του έχουν γυρίσει την πλάτη, δίνοντας οριστικό τέλος σε μια κακή δημοτική αρχή που τους έχει θέσει στο περιθώριο.

Ο κ. Κυρίτσης υπό το πανικό της επερχόμενης ήττας καταφεύγει και πάλι σε επικοινωνιακά τρίκ, προφασιζόμενος εθελοντική αιμοδοσία, για να κρύψει την αδυναμία του να συνομιλήσει με τους πολίτες της Κω σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση.

Αυτή η κίνηση δείχνει και την ομολογία της ήττας του.

Οι δημοκρατικοί πολίτες της Κω που υπέφεραν για τέσσερα χρόνια από την αλαζονική, αυταρχική και αναποτελεσματική διοίκηση του κ. Κυρίτση, με την συμμετοχή και την ψήφο τους αλλάζουν πορεία στο νησί μας. Ανοίγουν νέο βιβλίο στην ιστορία της Κω.

Η Κως από τη Δευτέρα αλλάζει πορεία, ενωμένη, με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις του λαού μας, πάει μπροστά με όραμα για την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων της κοινωνίας μας.

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010
«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter