Επιστολή Καΐσερλη προς ΔΗΡΑΣ: σας θέτουμε προ των ευθυνών σας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Εκλογές 2010

Κως, 9 Νοεμβρίου 2010

Προς: Πρόεδρο Δ.Σ. ΔΗΡΑΣ Κω κ. Παναγιώτη Θαλασσινό

Διευθυντή ΔΗΡΑΣ Κω κ. Χαράλαμπο Τσατσαρώνη

Κοιν.: Μέλη Δ.Σ. ΔΗΡΑΣ Κω

Κύριοι,

Είναι γνωστός σε ολόκληρη την Κωακή κοινωνία ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε κατά την προεκλογική περίοδο το Δημοτικό μέσο, καταστρατηγώντας κάθε έννοια αντικειμενικότητας και ισονομίας, παραβιάζοντας συλλήβδην όλες τις διατάξεις της Οδηγίας 1/9.9.2010 του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Οι ευθύνες για την εκτροπή του μέσου είναι τεράστιες.

Την Κυριακή ο Κωακός λαός έδωσε στην παράταξή μας μία ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης του τόπου που δεν δύναται να ανατραπεί με τις γνωστές μεθοδεύσεις του απερχόμενου Δημάρχου Κω.

Με αυτά τα δεδομένα σας θέτουμε προ των ευθυνών σας και, από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, απαιτούμε το μέσο να τηρήσει απαρέγκλιτα τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία και τις οδηγίες του ΕΣΡ.

Δεν ζητάμε κανενός είδους προνομιακή μεταχείριση, απαιτούμε όμως το Δελτίο Ειδήσεων να επανέλθει στον ενημερωτικό του χαρακτήρα αφιερώνοντας ισότιμα το χρόνο που αναλογεί στις δύο παρατάξεις, χωρίς δήθεν ρεπορτάζ παρουσίασης έργων ή δραστηριοτήτων του Δήμου Κω, χωρίς να δίνει βήμα σε ιδιοκτήτες εφημερίδων και άλλων μέσων.

Σας ενημερώνουμε πως με τη διαπίστωση της παραμικρής εκτροπής από το ισχύον νομικό πλαίσιο, η αντίδρασή μας θα είναι άμεση με τους φέροντες  την ευθύνη λειτουργίας του ΔΗΡΑΣ Κω.

Με εκτίμηση,

Κώστα Καΐσερλης

Υποψήφιος Δήμαρχος Κω

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter