Ολοκληρώνεται η μεταφορά του Πνευματικού Κέντρου και της Φιλαρμονικής στους χώρους του Αθλητικού Πολύκεντρου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Πρόσφατα

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κω

Στα πλαίσια της ξεκάθαρης πολιτικής θέσης της Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση των Δημοτικών ακινήτων προς όφελος της κοινωνίας, ολοκληρώνεται σήμερα η μεταφορά του Πνευματικού Κέντρου και της Φιλαρμονικής στους χώρους του Αθλητικού Πολύκεντρου.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε, πριν μερικές μέρες, η εγκατάσταση του γραφείου της Δημοτικής Κοινότητας Κω στο χώρο του πρώην ΔΟΤ στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Οι παρεμβάσεις αυτές έρχονται να εξυπηρετήσουν όχι μόνο υπηρεσιακές ανάγκες αναβαθμίζοντας τους χώρους εργασίας των στελεχών του Δήμου, αλλά κυρίως την ανάγκη καλύτερης εξυπηρέτησης των Δημοτών από τις υπηρεσίες με κεντρικό άξονα την προσβασιμότητα που είναι ζητούμενο για ένα μεγάλο μέρος των συμπατριωτών μας.

Αντίστοιχες παρεμβάσεις θα ακολουθήσουν και για άλλες υπηρεσίες του Δήμου μας που δέχονται καθημερινά πλήθος συμπατριωτών μας.

Η μεταφορά του Πνευματικού Κέντρου, της Φιλαρμονικής και του ΔΗΡΑΣΚ που θα ακολουθήσει απελευθερώνουν δύο κτήρια (Ακταίον & Πνευματικό Κέντρο) που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης και η αξιοποίησή τους μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη για το Δήμο μας, μετατρέποντάς τα σε σημείο αναφοράς για κατοίκους και επισκέπτες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter