Συνεργασία FC Barcelona με τη UNICEF

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αθλητισμός

Δήλωση FC Barcelona σχετικά με τη συνεργασία της με τη UNICEF

Η FC Barcelona, υποστηρικτής της UNICEF για σειρά ετών προς όφελος των παιδιών, έκανε την παρακάτω δήλωση, εν όψει της συνέχισης της συνεργασίας της με τη UNICEF:

«Η UNICEF και η FC Barcelona έχουν συμφωνήσει να επεκτείνουν τη συνεργασία τους πέρα από την παρούσα συμφωνία η οποία λήγει τον Ιούνιο του 2011. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το λογότυπο της UNICEF θα παραμείνει στην επίσημη φανέλα της FC Barcelona για τη σεζόν 2011-2012, τοποθετημένο κάτω από τον αριθμό των παικτών.

Για τα τελευταία πέντε χρόνια η FC Barcelona υποστήριξε τη UNICEF για να βελτιώσει τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών και να παρέχει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του ονόματος της UNICEF. Η επόμενη φάση της συνεργασίας που βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση έχει ως στόχο να αξιοποιήσει τα κοινωνικά αγαθά του σωματείου για την υποστήριξη ενός παγκόσμιου κινήματος για την εκπαίδευση και τον αθλητισμό, που θα αποφέρει απτά αποτελέσματα για τα παιδιά.

Η UNICEF και η FC Barcelona προσβλέπουν να φέρουν αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία στην επόμενη φάση για να βελτιώσουν τη ζωή των ευάλωτων παιδιών σε όλο τον κόσμο. Θα ανακοινώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες τον Ιούνιο.»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter