Ο Σ.Ε.Β.Α.Σ Κω «Ο Φειδιππίδης» συμμετείχε στους Διεθνείς Αγώνες “ΛΕΜΕΣΙΑ 2012”

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αθλητισμός

ΛΕΜΕΣΟΣ 2012 033-Optimized

Ο Σ.Ε.Β.Α.Σ Κω «Ο Φειδιππίδης» συμμετείχε στους Διεθνείς Αγώνες "ΛΕΜΕΣΙΑ 2012" , που είναι αφιερωμένοι στον Αργυρό Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη και στην Αργυρή Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου .

Είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού, που πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 21 Οκτωβρίου.

Με την άρτια οργάνωση, σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων, τα "ΛΕΜΕΣΙΑ" έχουν επιτύχει το στόχο των εμπνευστών τους και αναδείχθηκαν σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή της Κύπρου, η οποία επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Δήμου Λεμεσού για τον αθλητισμό.

Ο Σύλλογος μας τιμώντας τον Δήμο Λεμεσού και τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Χρίστου, τους Κύπριους αδελφούς Βετεράνους αθλητές και αθλήτριες , τον Πρόεδρο τους κ. Μιχάλη Μιχαηλίδη και την Γενική Γραμματέα κ. Μαρία Αντωνιάδου, αποδέχθηκε την πρόσκληση με ιδιαίτερη τιμή και χαρά και συμμετείχε στις διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις με τον αθλητή Χατζηστέργου Στέργιο , όπου και κατέκτησε 2 Χρυσά Μετάλλια στα 100μ. και στα 200μ.

ΛΕΜΕΣΟΣ 2012 049-Optimized

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μετά την λήξη των αγωνισμάτων , πραγματοποιήθηκε δείπνο προς τιμήν όλων των Βετεράνων αθλητών και αθλητριών και στην οποία ο πρόεδρος του Σ.Ε.Β.Α.Σ Κω " Ο Φειδιππίδης" κ. Στέργιος Χατζηστέργου εκπροσωπώντας την Ο.Ε.Β.Α.Σ απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου κ. Συμεών Συμεωνίδη και επέδωσε εκ μέρους του Δημάρχου Κω κ. Κώστα Καΐσερλη και του Προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω κ. Αθανάσιου Μπαραχάνου τιμητικές πλακέτες και τον Όρκο του Ιπποκράτη στο Δήμαρχο Λεμεσού και στους συνδιοργανωτές ΣΥ.Β.Α.Σ. ΛΕΜΕΣΟΥ και Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑ.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του
Σ.Ε.Β.Α.Σ Κω " Ο Φειδιππίδης"

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter