Η τριλογία των εκθέσεων Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα - Παρουσίες

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Με νέες προτάσεις και καλές τιμές προετοιμάζονται οι τουριστικές εκθέσεις του Ιανουαρίου 2011, ΛΑΙΚΗ ΤΕΧΝΗ, ΤΕΧΝΗΜΑ και ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.

Σε ένα «γεμάτο με επιχειρηματική δραστηριότητα» πενταήμερο, από τις 13 έως και τις 17 Ιανουαρίου 2011 στο METROPOLITAN EXPO οι ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, υποδέχονται όλους τους εμπόρους τουριστικών ειδών της Ελλάδας αλλά και πληθώρα επισκεπτών από το εξωτερικό.

Τα μεγαλύτερα σωματεία λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας μας και οι εκπρόσωποί τους, θα παρουσιάσουν στις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ και ΤΕΧΝΗΜΑ 2011, τουριστικά είδη και είδη λαϊκής τέχνης, που εκφράζουν την Ελληνική παράδοση, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, και συνδυάζονται με τις σύγχρονες ανάγκες και τις καθημερινές συνήθειες.

Κεραμικά, δερμάτινα είδη, τουριστικά ενδύματα, εικόνες, έργα τέχνης, χειροποίητα διακοσμητικά, αγάλματα - γλυπτά, διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα, θα εκτίθενται σε προσιτές τιμές ώστε τα καταστήματα τουριστικών ειδών, να καταφέρουν να ανανεώσουν το εμπόρευμά τους και να προτείνουν στους πελάτες τους εξαιρετικά προϊόντα και καλές τιμές.

Τουριστικά είδη από την Ελλάδα αλλά και όλες τις γωνιές του κόσμου, από τις επιχειρήσεις του κλάδου, κατασκευαστές και εισαγωγείς, θα παρουσιαστούν στην έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2011. Γνωστές στο εκθεσιακό κοινό επιχειρήσεις αλλά και νέες επιχειρήσεις του κλάδου, θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις της μόδας σε γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ, ενδύματα, είδη θαλάσσης, κάρτες, πίνακες, μπιζού, ρολόγια, χρηστικά αντικείμενα, κλπ. Χρώματα, υψηλός σχεδιασμός, πρωτοποριακά υλικά, φυσικά υλικά, ευφάνταστοι συνδυασμοί, θα μας «ταξιδεύσουν» πρώιμα στο παντοτινό ελληνικό καλοκαίρι.

Ο εμπορικός κόσμος δίνει ραντεβού στις εκθέσεις που «κινούν την επιχειρηματικότητα»

Οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ - ΤΕΧΝΗΜΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ απευθύνονται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις μπορείτε να βρείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.popularart.gr , www.technima-expo.gr , www.parousies.gr .

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter