Δήμος Κω: συνεδριάσεις

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ»

Σας προσκαλούμε στην κατεπείγουσα1 συνεδρίαση της Ιπποκράτειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κω & Ειδικού Ιστορικού Λαογραφικού Αρχείου Κω που θα γίνει τη Τετάρτη στις 26 Ιανουαρίου 2011 στις 13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Κω (οδός Βασιλέως Γεωργίου) με το παρακάτω θέμα:

1. Ορισμός εκπροσώπου και διαχειριστή της Ιπποκράτειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κω & Ειδικού Ιστορικού Λαογραφικού Αρχείου Κω Δ.Ο.Α. Κω για το έτος 2011 (για Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ, Τράπεζα).

 

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ»

Σας προσκαλούμε στην κατεπείγουσα1 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Κοινωνικής Υποστήριξης Δικαίου που θα γίνει τη Τετάρτη στις 26 Ιανουαρίου 2011 στη 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δικαίου με το παρακάτω θέμα:

1. Ορισμός εκπροσώπου και διαχειριστή της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ. για το έτος 2011 (για Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ, Τράπεζα).

 

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ»

Σας προσκαλούμε στην κατεπείγουσα1 συνεδρίαση της Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού Κω που θα γίνει τη Τετάρτη στις 26 Ιανουαρίου 2011 στη 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Κω (οδός Βασιλέως Γεωργίου) με το παρακάτω θέμα:

1. Ορισμός εκπροσώπου και διαχειριστή του Δ.Ο.Α. Κω για το έτος 2011 (για Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ, Τράπεζα).

 

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ»

Σας προσκαλούμε στην κατεπείγουσα1 συνεδρίαση του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων που θα γίνει τη Τετάρτη στις 26 Ιανουαρίου 2011 στις 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Κω (οδός Βασιλέως Γεωργίου) με το παρακάτω θέμα:

1. Ορισμός εκπροσώπου και διαχειριστή του ΚΑΠΗ για το έτος 2011 (για Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ, Τράπεζα).

 

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ»

Σας προσκαλούμε στην κατεπείγουσα1 συνεδρίαση του Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Κω που θα γίνει τη Τετάρτη στις 26 Ιανουαρίου 2011 στις 14:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Κω (οδός Βασιλέως Γεωργίου) με το παρακάτω θέμα:

1. Ορισμός εκπροσώπου και διαχειριστή του Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Κω για το έτος 2011 (για Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ, Τράπεζα).

 

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ»

Σας προσκαλούμε στην κατεπείγουσα1 συνεδρίαση του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Δικαίου που θα γίνει τη Τετάρτη στις 26 Ιανουαρίου 2011 στις 12:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δικαίου με το παρακάτω θέμα:

1. Ορισμός εκπροσώπου και διαχειριστή του Ο.Π.Π.Α.Δ.Ι. για το έτος 2011 (για Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ, Τράπεζα).

 

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ»

Σας προσκαλούμε στην κατεπείγουσα1 συνεδρίαση της Eνιαίας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Δικαίου που θα γίνει τη Τετάρτη στις 26 Ιανουαρίου 2011 στις 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δικαίου με το παρακάτω θέμα:

1. Ορισμός εκπροσώπου και διαχειριστή της Eνιαίας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Δικαίου για το έτος 2011 (για Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ, Τράπεζα).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ

ΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΜΠΑΛΑΛΗΣ

Σημειώσεις:

1 Η κατεπείγουσα συνεδρίαση συνίσταται λόγω των καταληκτικών προθεσμιών υποβολής των απαραίτητων εγγράφων για τον ορισμό εκπροσώπου σε υπηρεσίες.

 

- Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11πμ στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Κω, θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. της ΕΔΗΚ (Επιχείρηση Δημοτικών Κινηματογράφων). Βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η ενημέρωση των νέων μελών του Δ.Σ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter