Χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη στήριξη συμμετοχής ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε προγράμματα τρίτων χωρών

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Η Ειδική Γραμματεία για την Αξιοποίηση Διεθνών Προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών διοργανώνει την Δευτέρα 11 Απριλίου στο Αμφιθέατρο Κρανιδιώτης, Ακαδημίας 1, (9:30-12:00) Ημερίδα με θέμα: «Χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη στήριξη συμμετοχής ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε προγράμματα τρίτων χωρών».

Η Ημερίδα απευθύνεται σε ελληνικές εταιρείες συμβούλων, κατασκευαστών, προμηθευτών, σε Επιμελητήρια και επιχειρηματικούς συνδέσμους. Περιλαμβάνει εισηγήσεις εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα προγράμματα εξωτερικής βοήθειας της ΕΕ για την ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα και για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ευρωπαϊκών ΜμΕ, καθώς και παρουσίαση εμπειρίας ελληνικής εταιρείας που συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα σε τρίτες χώρες.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter