Ιωάννα Ρούφα: επισκέψεις μαθητών ΚΔΑΠ ΜΕΑ - ευχαριστήριο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΩ: επίσκεψη στο αεροδρόμιο

Στα πλαίσια των καθιερωμένων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΩ, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011, επισκέφθηκε τον Κρατικό Αερολιμένα Κω όπου οι μαθητές παρατήρησαν την απογείωση αεροσκάφους, ξεναγήθηκαν στον χώρο της πυροσβεστικής του αεροδρομίου καθώς και στην αίθουσα αφίξεων.

Επίσης, την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Παιδικό Σταθμό Πυλίου όπου οι μαθητές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα με τους μαθητές του Παιδικού Σταθμού και αντάλλαξαν δώρα.

ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΩ: επίσκεψη σε οινοποιείο

Άλλη μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη ήταν αυτή στο οινοποιείο του κυρίου Χατζηεμμανουήλ, την Παρασκευή 08 Απρίλη 2011, όπου οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού, περιηγήθηκαν τους αμπελώνες και ξεναγήθηκαν στους χώρους του οινοποιείου.

Ευχαριστούμε θερμά τον αερολιμενάρχη κύριο Αυγουλά, την κυρία Κουτσαριώτη, το προσωπικό της πυροσβεστικής του αεροδρομίου, το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Πυλίου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού Πυλίου, και τον κύριο Χατζηεμμανουήλ για την θερμή τους φιλοξενία.

Για την Κ.Ε.Δ.Η.Κ.

Η πρόεδρος

Ιωάννα Ρούφα.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter