Πρεμιέρα του Fairly Legal και στο διαδίκτυο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Fairly Legal

Μια νέα τηλεοπτική σειρά, η "Fairly Legal" κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη και στην χώρα μας. Πρωταγωνιστούν η Sarah Shahi ("Life", "The L Word"), ο Michael Trucco ("Battlestar Gallactica", "One Tree Hill"), η Virginia Williams ("The O.C.", "American Beauty") και ο Baron Vaughn ("Invasion"). Με αφορμή αυτή τη πρεμιέρα το Universal Channel δίνει στους τηλεθεατές του τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα «μυστικά» της νέας σειράς μέσω μιας αποκλειστικής ιστοσελίδας διαθέσιμης στο www.universalchannel.gr.

Από τις 25 Απριλίου τα παρασκήνια του "Fairly Legal" θα αποκαλυφθούν μέσω οχτώ ειδικών επεισοδίων (promos), με αποκλειστικές συνεντεύξεις του καστ ηθοποιών της σειράς, των Sarah Sahi (Kate), Virginia Williams (Lauren) , Michael Trucco (Justin), Baron Vaughn (Leo), David Smith (Teddy), καθώς και των παραγωγών Steve Stark και Michail Sardo. Επίσης μια παρουσίαση των καλύτερων σκηνών της σειράς

Η ειδική ιστοσελίδα οδηγεί τους τηλεθεατές στη περίοδο προ-παραγωγής της σειράς και προσφέρει μια ιδιαίτερη οπτική των χαρακτήρων της σειράς που καθιστούν το "Fairly Legal" μια μοναδική τηλεοπτική παραγωγή.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο επεισόδιο της νέας αυτής σειράς θα μεταδοθεί στις 25 Απριλίου στις 9:00 μ.μ. και στη συνέχεια κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα με διπλό επεισόδιο, στο Universal Channel (μέσω Conn-X TV).

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter