Υποδοχή 1ης άφιξης της GermanWings, ως εταιρία χαμηλού κόστους

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Υποδοχή 1ης άφιξης της GermanWings

Το Σάββατο 30 Απριλίου στις 11 τη νύχτα, προσγειώθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Κω «Ιπποκράτης» η πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας GermanWings, ανεβάζοντας στις 4 τον αριθμό των εταιριών χαμηλού κόστους, που πετούν φέτος στο νησί μας.

Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις μικρές μονάδες του νησιού μας, διότι με τις εταιρείες αυτές αφενός αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των μεμονωμένων – ανεξάρτητων τουριστών που θα επισκέπτονται την Κω, αφετέρου επιμηκύνεται η τουριστική περίοδος, κάτι που ήδη έγινε αντιληπτό από την αγορά της Κω.

Έτσι μετά τη Ryanair, την EasyJet και την Jet2, το νησί μας υποδέχεται άλλη μια αεροπορική εταιρεία, που συμβάλει στην χαμηλού κόστους σύνδεση της Κω με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η GermanWings, συγκεκριμένα, έχει προγραμματίσει συνολικά 74 πτήσεις από Γερμανία για τη φετινή τουριστική περίοδο, τρεις κάθε Σάββατο, από Κολονία, Στουτγάρδη και Ανόβερο.

Ο Διευθυντής του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρου κ. Νίκος Σοφός και ο Αερολιμενάρχης Κω κ. Αντώνης Καλούδης, υποδέχτηκαν στην πίστα του αεροδρομίου την πτήση με τους 150 επιβάτες, προσφέροντας στον κυβερνήτη του αεροσκάφους μια αναμνηστική πλακέτα με τον Ιπποκράτη, για να κοσμεί τα κεντρικά γραφεία της GermanWings. Η ευχάριστη έκπληξη που επιφύλαξε η φιλαρμονική νέων του πρώην Δήμου Ηρακλειδών, «απογείωσε» την τελετή υποδοχής, με τους επιβάτες και το πλήρωμα να απολαμβάνουν μια ξεχωριστή εμπειρία, που σίγουρα θα έχουν κάτι να θυμούνται και να διηγούνται.

Από το Γραφείο Τύπου του ΕΦΤ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter