Ευχαριστίες Ι. Κρητικού προς τον Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου Ζηπαρίου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Πρόεδρο κ. Ξέστερνου - Βρεττού, τις κυρίες Χαυλή και Μίχα καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ζηπαρίου γιατί στάθηκαν δίπλα στο σχολείο και κατά τη φετινή σχολική χρονιά. Αφιέρωσαν πολλές ώρες και διέθεσαν αρκετά χρήματα ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση των στόχων που από κοινού βάλαμε στην αρχή του σχολικού έτους. Αναφέρω ενδεικτικά:

Αγορά καινούργιου φωτοτυπικού μηχανήματος,

Αγορά αθλητικού υλικού,

Οργάνωση θεατρικής παράστασης με τη βοήθεια της κ. Μαλαχίας και της κ. Κλέοπα,

Οργάνωση ομιλίας από τον κ. Γιαννόπουλο, Πρόεδρο της οργάνωσης 'Χαμόγελο του Παιδιού',

Έκδοση αναμνηστικών για τους μαθητές της Γ' τάξης,

Οικονομική στήριξη μετακινήσεων μαθητών (επίσκεψη μαθητών στην Ολλανδία στα πλαίσια προγράμματος, μετακίνηση μαθητή και του γονέα του στην Αθήνα για παραλαβή βραβείου ζωγραφικής, μετακίνηση μαθητών στην Αθήνα για παραλαβή βραβείου στα πλαίσια του προγράμματος 'Γαλλοφωνία', μετακίνηση μαθητών στη Ρόδο στα πλαίσια περιβαλλοντικού προγράμματος, κτλ.)

Συνδιοργάνωση και οικονομική στήριξη εκδηλώσεων όπως Γιορτή Λουκάνικου, Μέρα Μεσογειακής Διατροφής, Γιορτή Τσικνοπέμπτης, κτλ.

Πέρα όμως από την οικονομική στήριξη, σημαντική ήταν και η ηθική στήριξη που προσέφεραν με την καθημερινή παρουσία τους στο σχολείο και τη βοήθεια στην επίλυση προβλημάτων που έχουν να κάνουν με θέματα καθημερινότητας. Οφείλω να επισημάνω την αγάπη, το μεράκι και το πάθος με το οποίο εργάστηκαν αναδεικνύοντας τον σοβαρό ρόλο που μπορεί και πρέπει να παίζουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων στα πλαίσια της σχολικής κοινότητας.

Τους εύχομαι να είναι καλά στη υγεία τους για να μπορέσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο σχολείο μας και του χρόνου.

Μετά τιμής,

Γιάννης Κρητικός

Διευθυντής

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter