Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Δήμος Κω

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε σε Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, την 25 Μαΐου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ., με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1.Εξέταση ένστασης που υποβλήθηκε κατά του πρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού για ανάθεση του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Καρδάμαινας Δήμου Ηρακλειδών»

2.Έγκριση και ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού

3.Κατακύρωση ανοικτού διαγωνισμού για προμήθεια ελαστικών για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Κω για το έτος 2011.

4.Κατακύρωση ανοικτού διαγωνισμού για προμήθεια έτοιμου σκυροδέματος για τις ανάγκες όλων των έργων του Δήμου Κω για το έτος 2011.

5.Κατακύρωση ανοικτού διαγωνισμού για προμήθεια ανταλλακτικών οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Κω για το έτος 2011.

6.Κατακύρωση ανοικτού διαγωνισμού για προμήθεια καυσίμων (βενζίνη super και αμόλυβδη, πετρέλαιο θέρμανσης) για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κω για ένα έτος

7.Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για προμήθεια σπόρων, φυτών και δενδρυλλίων για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Κω για το έτος 2011.

8.Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για προμήθεια ανταλλακτικών μηχανημάτων και εργαλείων για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Κω για το έτος 2011.

9.Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων βεβαιωμένων οφειλών ιδιωτών / εταιρειών

10.Έγκριση όρων διακήρυξης διαγωνισμού μίσθωσης ακινήτου για την κάλυψη των αναγκών στέγασης του Τμήματος Ένταξης Αλλοδαπών της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κω και του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών.

11.Συγκρότηση επιτροπών: α) διενέργειας διαγωνισμών για ανάθεση υπηρεσιών και β) αξιολόγησης προσφορών (απευθείας ανάθεση/διαγωνισμός) για ανάθεση υπηρεσιών.

Ο Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κω

Γιωργαράς Θ. Αντώνιος

Αντιδήμαρχος Δήμου Κω

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter