Γυναικών μικρές και πολύ μικρές ιστορίες

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΚΑΝΑ

Το τελευταίο βιβλίο του ποιητή και στιχουργού Μιχάλη Γκανά, με τίτλο «Γυναικών μικρές και πολύ μικρές ιστορίες» παρουσιάζει η ΕΡΤ Α.Ε. αύριο, Δευτέρα 11 Ιουλίου, και ώρα 21.00 στο Studio C της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Μεσογείων 432 - Ραδιομέγαρο Αγ. Παρασκευής).

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς δράσεων που έχει καθιερώσει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, για την προβολή του έργου προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τη σύμπραξη των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ. Την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ θα διευθύνει ο Ανδρέας Πυλαρινός, ενώ τραγούδια σε στίχους του Μιχάλη Γκανά θα ερμηνεύσουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Χρήστος Θηβαίος, η Αρετή Κετιμέ, η Σοφία Παπάζογλου με τη συνοδεία του Dusho Kurti στο ακορντεόν και ο Απόστολος Ρίζος.

Τη βραδιά θα ανοίξουν νέοι καλλιτέχνες που συνεργάζονται με τον Μιχάλη Γκανά, όπως ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής, η ερμηνεύτρια Κορίνα Λεγάκη, οι μουσικοί Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης και ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης κυρία Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα και η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε., κ. Λάμπης Ταγματάρχης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Διευθυντής Ραδιοφωνίας κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου. Την παρουσίαση και το συντονισμό της βραδιάς θα κάνει η μουσική παραγωγός του Δευτέρου Προγράμματος κυρία Ζέλια Σταύρου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από το website της ΕΡΤ (www.ert.gr).

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κρατήσουν θέσεις στα τηλέφωνα 210. 6013167 και 210. 6013168 από τις 09.00 έως και τις 17.00.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter