Ο Δήμαρχος Κω για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Κώστας Καΐσερλης

Κάθε χρόνο οι νέοι της χώρας μας και του νησιού μας καθώς και οι οικογένειές τους μετά τον Γολγοθά των Πανελλήνιων Εξετάσεων βιώνουν και την ιδιαίτερη αγωνία της αναμονής των αποτελεσμάτων.

Για φέτος αυτή η αγωνία έλαβε τέλος. Θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας καλή σταδιοδρομία και να αδράξουν την ευκαιρία που τους δίνετε, έτσι ώστε μέσα από τις επιστημονικές γνώσεις που θα αποκομίσουν να πάρουν στα χέρια τους και να καθορίσουν με τις δικές τους δυνάμεις το μέλλον και την εξέλιξή τους.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς και τους καθηγητές που μαζί με τα παιδιά βιώνουν την αγωνία, τις δυσκολίες και την προσμονή της επιτυχίας.

Σε όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν φέτος, καθώς και στις οικογένειές τους, θα ήθελα να επισημάνω πως η λύπη για το αποτέλεσμα πρέπει να διαρκέσει λίγο, καθώς η ενήλικη ζωή τους μόλις ξεκίνησε και η μικρή μάχη που έχασαν δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδό τους.

Όλους τους νέους μας, επιτυχόντες και μη, αν θέλουμε να αποδώσουν τα μέγιστα στην κοινωνία μας, οφείλουμε να τους παροτρύνουμε να ακολουθήσουν τα δικά τους όνειρα και σύντομα θα ανταμειφθούμε ως κοινωνία για την επιλογή μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter