Δήμος Κω: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Δήμος Κω

Σας προσκαλούμε σε Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, την 16 – 09- 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ., με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση όρων διακήρυξης - τευχών δημοπράτησης για ανάθεση του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών πλακοσκεπούς οχετού στην Αγία Μαρίνα»

2. Έγκριση όρων διακήρυξης - τευχών δημοπράτησης για ανάθεση του έργου: «Αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα οδού από Εμπορική Τράπεζα έως Πλατάνι»

3. Έγκριση όρων διακήρυξης - τευχών δημοπράτησης για ανάθεση του έργου: «Ασφαλτόστρωση Κεντρικής Οδού στο Κακό Πρινάρι»

4. Έγκριση όρων διακήρυξης - τευχών δημοπράτησης για ανάθεση του έργου: «Κατασκευή Οδών του παλαιού σχεδίου Πόλεως μετά από πράξεις αναλογισμού και αποζημιώσεις»

5. Σύσταση Επιτροπής Διαγωνισμού (Ν.3669/2008)

6. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών-όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια Συστήματος Διαχείρισης Δημοτικού Στόλου Οχημάτων.

7. Έγκριση όρων διακήρυξης/μελέτης και συγγραφή υποχρεώσεων πρόχειρου διαγωνισμού για ανάθεση της εργασίας με τίτλο «Ενοποίηση ασύρματων δικτύων Δήμου Κω και των ενοτήτων Ηρακλειδών & Δικαίου»

8. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών προμήθειας «Προγραμμάτων ηλεκτρονικών Υπολογιστών» για τις ανάγκες των υπηρεσιών

9.Έγκριση όρων διακήρυξης μειοδοτικού διαγωνισμού μίσθωσης ακινήτου για κάλυψη αναγκών της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου.

10. Εξέταση ένστασης που υποβλήθηκε κατά του Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού για ανάθεση του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Καρδάμαινας (πρώην) Δήμου Ηρακλειδών.

11. Επαύξηση σύμβασης του έργου «Παροχή Υπηρεσίας Υποστήριξης του Δήμου Κω στην κατάρτιση Σχεδίου Δράσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου και γενικότερα του ΕΣΠΑ»

12. Καταβολή Αποζημίωσης σε ιδιώτη

13. Έγκριση εγγραφής στην Νομική Βάση Πληροφοριών «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»

14. Αναστολή εφαρμογής μέρους της αριθμ. 124/2011 απόφασης Ο.Ε.

15. Ορισμός μελών επιτροπής αξιολόγησης προσφορών για ανάθεση της υπηρεσίας «Προσαρμογή του συστήματος Ηλεκτρονικής Δημοκρατίας του Δήμου στις απαιτήσεις του ¨Καλλικράτη¨ και του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

16. Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού

17. Περί της απευθείας ανάθεσης τροποποίησης της μελέτης με τίτλο «Περιβαλλοντική αποκατάσταση του Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (Χ.Α.Δ.Α.) του (πρώην) Δήμου Ηρακλειδών, στη θέση «Κούκος».

18. Ορισμός Συμβολαιογράφου

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κω

Γιωργαράς Θ. Αντώνιος

Αντιδήμαρχος Δήμου Κω

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter